2015 yengeç burç yorumunuz Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! İşte yengeç ve yükseleni yengeç olanlar...


2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün yengeç burcunu ele alıyoruz.
13 1

Yengeç ve yükselen yengeç:

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

6. evinizde hareket edecek olan Satürn öncelikle iş ve çalışma ortamınızı düzenlemek, iş hayatında yaşayacağınız bir takım olaylarla birlikte büyümenizi, olgunlaşmanızı sağlayacak bir dizi deneyimi hayatınıza katacaktır.

Belki de ani bir kararla sektör değiştirecek farklı bir kulvarda yol almaya başlayabileceksiniz.
13 2

Bazılarınız sağlığınızla ilgili konularda çok daha fazla artık özen ve dikkat göstermeniz gereken bir sürece giriş yapıyor olacaksınız.

Bu transit sürecinde kronik bir takım rahatsızlıklar gündeme gelebilir, sağlığın değerini çok daha iyi anlamanızı sağlayacak bir takım minik dersler yaşayabilirsiniz. Bu dönem it gibi çalışıp bir türlü kendinizi gösteremeyeceğiniz ve içten içe sürekli hırslar yapıp bileneceğiniz bir dönem.

Herkesten 2 kat fazla çalışır, en iyi ürünleri ortaya çıkartır ama bir türlü o burnu büyük çalışma arkadaşlarınıza veya yöneticilerinize yaranamazsınız. Hakkınızın yendiğinden şikayet eder durursunuz.
Eğer iş veren pozisyonundaysanız işiniz daha fena, çalıştığınız kişilere iş yaptırmak daha zor olacaktır, hırlısı, hırsızı uğraşıp durabilirsiniz.
13 3

Baba tarafından akrabalarla ilgili türlü dertler, sıkıntılarla uğraşmanız gerekebilir. Yaşamdan yardım ve destek olmak bu sürçte çok zordur.

Ha güzel bir haber ev hayvanı alabilir, onunla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Zaten bu kadar şuursuzluğu yaşadıktan sonra insandan soğuyabilirsiniz, ee sizde bir yerde haklısınız tabi . Ya da bu süreçte yurt dışı temelli bir iş teklifi alabilir ya da uluslar arası bir firmada işe başlayabilirsiniz.

Ya da kendi işinizi kurabilir, ticarete atılabilirsiniz.
13 4