2018 sonbahar giyim kombinleri yazlıkları bir kenara atmayın

2018 sonbahar giyim kombinleri ve trendlerini sizler için derledik. Yazın kullandığınız kıyafetlerden sonbahar için de şahane kombinler ürettik. İşte detaylar..

2018 sonbahar giyim kombinleri yazlıkları bir kenara atmayın

Yeni bir sezonun gelmesi, tam bir moda revizyonu anlamına gelmez. Birkaç akıllı hile, sevilen parçaları sonbahar için hem uygun hem de ciddi şekilde şık olan kıyafetlere dönüştürebilirsiniz. Mesela açık renkleri sonbahar tonlarıyla değiştirebilirsiniz. Sandaletleri de zahmtsiz makosenlerle takas edebilirsiniz. 

ÇİÇEK BASKILARI 

Çiçekli baskıları yaz bitti diye kenara atmayın. Çiçekli elbiselerinizi uzun kollu bir hırka yada şalla sonbaharda da kullanabilirsiniz. Çiçekli elbiselerin en büyük avantajı yazın sandaletlerle kışın da botlarla bile giyilebilmeleridir. Çiçekli elbiselerin opak taytlarla da şahane olduklarını unutmayın.

BEYAZ BLAZER

Beyaz blazerları bir yaz klasiği olarak düşünmeyin. Beyaz yada krem blazerler sonbahar gardrobunun da en tarz dokunuşlarından olabilir. Göz alıcı bir ceket elbiseler, kotlar ve eteklerle şahane olabilir. 

ÇİZGİLİLER

Yaz ile eş anlamlı olan klasik çizgili bluz ve badiler tam bir kurtarıcıdırlar. Denizci edasına sahip bu çizgili formları sonbaharda da kullanabilirsiniz. Mesela bir kalem etekle yada sıkı bir jeanle. Çizgili formlar ayrıca renkli yüksek topuklularla da şahane durabilirler.

SALAŞ ELBİSELER

Yazın en kullanışlı parçaları salaş elbiseler de trençkotlar ve ceketlerle sonbaharda hatta kışın bile kullanılabilirler. Diz üstü stilleri yılın bu zamanlarında biraz riskli görünebilir ancak gerektiğinde bir çift opak taytla şahane görünebilirsiniz.

ETEK-PANTOLON

Bu geniş bacaklı, kısa paçalı pantolon tarzı sadece yaz tatili için olduğunu düşünüyorsanız bir kere daha düşünün deriz. 

Onlara uzun kollu bir gömlek, akıllı blazer ve zarif topuklu ayakkabılarla eşleştirerek sonbaharda bir kullanabilirsiniz. 

MİDİ ETEKLER

Hafif bir midi etek sıcak havalar için ideal ama  büyük boy bir triko ile kışa kadar da giyilebilir. Modern bir görünüm için topuklu ayakkabı ve şık bir sonbahar çantasıyla kombinlenebilirler. 

PLAJLIKLAR

İster inanın ister inanmayın, plajda giydiklerinizi bile sonbaharda kullanabilirsiniz. Mesela yazın deniz kıyısında giydiğiniz keten nakışlı bir plaj elbisesi size gömlek olabilir. Özel bir pantolon, mokasen ve şık bir çantayla bütünleştirilebilir. Tek yapmanız gereken aynı renkteki tüm tonları bir araya getirmek. 

Yorumlar