2019'da neler olacak Astrolog Hande Kazanova'dan tüm burçlara 3 tarihe dikkat uyarısı!

Astrolog Hande Kazanova, 2019'un astrolojik olaylarını ve beklentilerini Elele dergisi için kaleme aldı. Kazanova'nın 2019 yorumlarına göre 3 tarih önemli.

2019'da neler olacak Astrolog Hande Kazanova'dan tüm burçlara 3 tarihe dikkat uyarısı!

Astrolog Hande Kazanova, 2019 burç yorumlarını Elele dergisi için hazırladığı bir kitapla yayınladı. Kitabın önsözünde 2019'da bizleri bekleyen astrolojik olayların genel etkilerini değerlendiren Hande Kazanova, "13 Ocak-16 Haziran-21 Eylül civarında oluşacak olaylara dikkat etmeliyiz" uyarısında bulundu. 2019'da Astrolojide belirleyici olan etkinin Satürn'ün kendi öz burcu olan Oğlak'taki seyri olacağını da yazan Hande Kazanova, şunları kaleme aldı:

"2019 yılında Satürn kendi öz burcu olan Oğlak'ta seyir edecek. Yani mühendislik, sivil toplumlar, hükümet, emlak sektörü, kariyer ve iş alanları, inşaatlar, binalar, toplum önü işler, zamanlama gerektiren işler önemli adımlar, sorumluluklar, çalışma şekilleri önem kazanıyor. 

Hırsımız, sorumluluklarımız bu dönemde artabilir. Yönetme ve orgnaize etmede, zamanı kullanmada, çalışmalarda ve düzen oluşturulması gereken konularda önemil deneyimler altına giriyoruz. Güçlü kalite ve standartı seven Satürn Oğlak, maksimum kalite v edetay için bizleri zorlayacak. Sağlam ve uzun soluklu işlerde bulunmak isteyecek, her tür konunun sağlamlılığını test edecek olaylar yaşayacağız. 

 

Bir yandan da 2019 yılında Jüpiter kendi öz burcu olan Yay burcunda dolaşıyor! Geçen sene Jüpiter'in Akrep burcundaki seyri kapalı kutularımızı teker teker açıp karşımıza getirdi. Ruhumuzda açılan yaraları, bizi zorlayan duygu ve durumlarını, yüzleşmeleri bu yıl Jüpiter Yay burcundayken iyileştiriyoruz. 

3 Aralık 2019'a kadar hem kişisel, hem de kürüsel anlamda yeni ufuklar peşinde koşacağız. Dürüstlük, cömertlik, açıklık, iyimserlik bizlere iyi gelecek. Bilgeliğin peşinden gideceğiz. Harekete geçme istediğimiz yüksek olacak, farklı kültürlerden çok şey öğreneceğiz. Var olan sorumluluklarımızdan kurtulma isteğiyle bilgiyi alacağımız, büyüyeceğimiz alanlara kayacağız. Uluslararası ilişkiler, ticaret, turizm, yüksek eğitim, yasalar ve adalet sistemi, danışmanlık, yabancı ajans ve servisler, politika, felsefe, dini konular v ekurumlar, farklı kültürler, ithalat, ihracat, göçmenlikle ilgili konular, uzay teknolojileri, havacılık ve yayıncılık, medya, haberleme alanlarında farkındalık ve uyanış başlıyor! Ahlaki değerleri sorgulayacağımız, yüksek prensiplere önem vereceğimiz, alma-verme dengesinde daha cömert olacağımız gözardı edileni yeniden keşfedeceğimiz bir dönem olacak.

Bu yıl Jüpiter ve Satürn arasındaki bir temas olmayacak. Artık kapanan bir döngüye doğru gidiyoruz. Küçülüyoruz! Tam kapanış olmadan önceki son cesur adımların içindeyiz. Bir de Neptün'ün Balık burcunda, kendi öz burcunda dolaşıyor olması bu yıl üç ağır ve büyük gezegenin borusunun öteceğini gösteriyor.

13 Ocak-16 Haziran-21 Eylül civarında oluşacak olaylara dikkat etmeliyiz. İdeallerimizi gerçeğe çevirmek, kendi potansiyelimizi fark etmek için çok uğraşacağız. Bu dönemlerde de dünyada büyük skandallar, suikastler, fanatik oluşumlar, tehlikeli yönlendirmeler, aldatmacalar ve kurgular oluşabilir. Dini konularda fanatikçe ve düşünmeden atılacak adımlar, yanlış liderler, öğretmenler, gurular, yol göstericiler, farkındalığı yüksek olmayan ve arayış içindeki insanları bambaşka noktalara çekebilir. Bu dönemde yanlış iyimserlikten, aptalca adımlardan, risklerden kaçınmalıyız. 

Astroloji, olasılıkları bizim veridğimiz tepkilere, yaydığımız enerjiye göre şekillendiği inanılmaz bir yol haritasıdır. Bilgi korkmak ve saklanmak için değil bilakis anlamak ve önlem almak içindir. Bildiğimiz şeyden korkmayız, bilinmeyen her zaman zorlayıcıdır.

Bu yüzden burada size anlatmaya çalıştığım olasılık senaryolarını ve burcunuzda yazılanları okurken lütfen bunu aklınızdan çıkarmayın. Kormayın, hayat sonsuz seçenekleriyle harika bir deneyim tahtası ve bizler o tahtanın üzerine son noktayı koyan her zaman daha iyi deneyim kazanan varlıklarız."

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İktisat  bölümü mezunudur. Astrolojide ilk eğitimini 2001- 2003 yılları arasında Göklerin Bilgeliği Okulundan aldı. İleri seviye ve Klasik Astroloji eğitimini Astro Art Astroloji Okulu’nda tamamlayarak Diplomasını aldı. Mart 2006 yılından itibaren Yeni Aktüel Dergisi’nde  Astroloji sayfalarını hazırlamaya başladı. Mart 2009’dan itibaren ve hala Habertürk Gazetesi’nin ve Haberturk.com’un astroloji yorumlarını yapmaktadır. 2016 yılında Uluslararası Astroloji Araştırmaları Topluluğu (İnternational society for Astrological Research) İSAR’ın sınavını tamamlayarak İSAR CAP ünvanını aldı. Danışmanlık yetenekleri eğitimi ve ilkeleri sınavlarını vererek sertifikalılandırılmıştır.

Profesyonel Astroloji  Organizasyonu olan OPA’nın üyesidir.

ASTRO ART Astroloji Okulun’da 2018 yılında FİNANSAL ASTROLOJİ eğitimenliğine başlayan Hande Kazanova,  diğer astrolog arkadaşlarıyla astrolojinin daha geniş kitlelere ulaşması çalışmalarına, Atlantis Astroloji ve Kişisel Gelişim de Bireysel Danışmanlıklarına devam etmektedir.

Yorumlar