22-28 Ekim Balık haftalık yorumu ve aşk falı

Balık burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. İşte 22-28 Ekim 2018 arası aşk falı, para falı sağlık, iş falı ve Boğa burcundaki Dolunay'ın Balık etkileri.

22 Ekim-28 Ekim 2018 Balık haftalık burç yorumları ve aşk falı detayları elmaelma.com'da. Balık burcunu bu hafta neler bekliyor, Balık burcu bu hafta aşk hayatında neler olacak? Balık burcunu bu hafta iş ve para falında neler bekliyor? Hande Kazanova'nın 22-28 Ekim haftası Balık burcu haftalık yorumlarında bu soruların tamamına yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca haftalık burç yorumlarında Balık burcunu bu hafta önemli bir gün de bekliyor. 24 Ekim Çarşamba günü Balık burcunu bu hafta bekleyen en önemli gün. Nedeni ise Dolunay. 24 Ekim Çarşamba günü Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay Balık burcu etkileri de haberimizde. İşte elmaelma.com olarak sizin için hazırladığımız Balık haftalık burç yorumlarının detayları... Maddi konular önem kazanıcak bu hafta ve girişimlerinizi hafta ortasına kadar etkin bir şekilde yönetebilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz, seyahat, eğitim, yeni insanlarla bir arada olduğunuz felsefe’ye daha fazla ilgi gösterdiğiniz ve öğrenmekten geri durmadığınız bir dönem. Uzaktaki insanlardan alacağınız haberlerde devrede olucak bu hafta içersinde. Salı günü itibariyle daha fazla değişik kültürler, yeni insanlarla bir arada olma isteğinizin arttığını görebilirsiniz.

DOLUNAY BALIK BURCU ETKİLERİ

Çarşamba günü Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda ani beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Yakınınızda kim varsa onların hayatındaki olaylar sizin hayatınızı da etkileyecek. İletişiminize bu dönemde dikkat etmeniz gerekiyor. Fikirlerinizdeki git gelleriniz çok yüksek olucak. Ağzınızdan çıkacak bir takım sözleri, insanları şok edicek davranışları karşınıza getirebilir. Kısa yolculuklarda araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Sıkıntı ve sorunları kendi üzerinize çekme olasılığınız olacak. Bu yüzden enerjinizi biraz daha rahatlatmanız, biraz daha sakin durmanız önemli. Cuma günü daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda sıkıntı ve sorunlarınız varsa bu sıkıntıları gidericek konuşma içersine girebilirsiniz. Sıkıntı yaşadığınız ilişkilerinizi toparlama şansına sahip olacaksınız. Pazar günü sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlar hayatın ileri ki noktalarında size güzel kapılar aralıyabilir. Kalıcı işler için haftasonunu değerlendirin.

BALIK BURCU EN BASKIN ÖZELLİKLERİ

İşte kış dönemini kapatırken, bir yandan ısınan havalar, diğer yandan buzları çözülen akarsular içinde tatlı küçük bir balık yaşamakta…

Fedakâr, hassas, hayal gücü geniş, merhametli yapısıyla dikkat çeken bu balık, şartları ve koşulları hemen kabul etme eğilimindedir. Doğal kabullenicidir. Tüm burçların karışımı, döngülerin tamamlandığı bir yaratıcılığa sahiptir. Burçlar kuşağı içinde en anlayışlı, en kabullenici ve daha yüksek bir amaca hizmet eden bir burçtur. Balık insanı, duygusal olarak kendilerini güvende hissetmek ister. İnançları kuvvetlidir, ruhsal konuları, dini konuları araştırmayı, bilgi sahibi olmayı sever. Fikirleri, düşünceleri, zihnini toparlanmakta bazen zorlanabilir ve unutkan olabilir. Şartlara göre kolayca yön değiştirebilir. Disipline olmakta zorlanabilir ve zaman zaman tembelliğe meyillidir. Çünkü hayatın çalışkanlık ve tembellik arasında kusursuz bir dengede var olduğunu bilir. Bir sezidir bu ama doğru bir sezidir. Ne çok çalışarak hayatın anlamını kaybetmek, ne çok tembellik yaparak ruhu boşluğa itmek ister. Sadece hayalgücünü harekete geçirecek her tür oluşum Balıklar’ın hayat macerasını daha istekli ve hevesli bir hale getirecektir. Yüzlerce balığın sizin için denizin altında harika bir uyum, müzik ve dans oluşturduğunu hayal edin… Kapalı, izole bu dünyada her şeyi daha başka, daha anlamlı ve farklı görmeye başlayacaksınız. Balık burcunu, hülyalı gözlerinden, kolay kabullenişinden ve yumuşacık hareketlerinden kolayca anlayabilirsiniz.

Güneş Balık’ta anlayışı, sempatikliği ve sanatı öne çıkarırken, Ay Balık’ta, duygusal anlamda bizi hayalperest yapabilir.Merkür Balık’ta iletişimimizde dağınıklık ve karışıklık görülebilir. Venüs Balık ise, çekiciliği ve kolay kabullenişi hayatımıza sokacaktır. Mars Balık, harekete geçtiğimiz konularda fedakarlıklarımızı öne çıkarırken, Jüpiter Balık oldukça şanslı bir yerleşim olarak karşımıza çıkacaktır. Satürn Balık ise, çeşitli fobileri, korkuyu tetikleyebilir.

KENDİ BURCUNUZ TAMAM PEKİ YA DİĞERLERİ... TÜM BURÇLARIN AYRINTILI HAFTALIK YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ TAKVİMİ BELLİ OLDU... BU TARİHLERİ DİKKAT

Yorumlar