22-28 Ekim Koç haftalık yorumu ve aşk falı

Koç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. İşte 22-28 Ekim 2018 arası aşk falı, para falı, sağlık falı ve iş falı ve Boğa burcundaki Dolunay'ın Koç etkileri.

22 Ekim-28 Ekim 2018 Koç haftalık burç yorumları ve aşk falı detayları elmaelma.com'da. Koç burcunu bu hafta neler bekliyor, Koç burcu bu hafta aşk hayatında neler olacak? Koç burcunu bu hafta iş ve para falında neler bekliyor? Hande Kazanova'nın 22-28 Ekim haftası Koç burcu haftalık yorumlarında bu soruların tamamına yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca haftalık burç yorumlarında Koç burcunu bu hafta önemli bir gün de bekliyor. 24 Ekim Çarşamba günü Koç burcunu bu hafta bekleyen en önemli gün. Nedeni ise Dolunay. 24 Ekim Çarşamba günü Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay Koç burcu etkileri de haberimizde. İşte elmaelma.com olarak sizin için hazırladığımız Koç haftalık burç yorumlarının detayları... Sabah saatlerinde güne hazırlanmak zor olsa bile aktif bir şekilde hayatınızı organize edebileceksiniz sevgili Koç’lar. Önemli işleriniz için Pazartesi gününü kullanmaya çalışın özellikle parasal konularda ve iş hayatınızda güzel sonuçlar elde edebileceğiniz bir gün olarak karşınıza çıkıyor. Salı günü itibariyle özel hayatınızı bir anlamda geride bırakacağınız bir döngü daha çok ortak parasal konuların üzerine düşeceksiniz. Parasal konular hayatınızın merkezine yerleşebilir. Alacak, verecek dengesini iyi kurmanız, banka ile işlemleriniz varsa bu işlerinizin üzerinize düşmeniz, kredi çekimi yada bir borcun temizlenmesi gibi konu ve olaylar karşınıza gelecek 1 ay boyunca.

DOLUNAY KOÇ BURCU ETKİLERİ

Çarşamba günü akşamüstü saatlerinde Boğa burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay aktif, hızlı, süpriz, beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir ve parasal konularda sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Maddi konularda para ile ilgili bir işinizde istenmedik durumlar yaşanabilir yada aniden gelecek olan paranın gittiğine şahit olabilirsiniz dengeyi iyi sağlamanız gerekicek ama parasal konularda çok çabuk köprüleri atmaya meyilli olacaksınız. Cuma günü sıkıntı yaşadığınız durum ve olayları toparlamak, konuşmak ve bunlara çözüm üretmek adına harekete geçebilirsiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda önemli sorumluluklarınızda hareket etmeniz haftasonu sizi daha rahat etkilere teslim edecek sevgili Koç’lar.

KOÇ BURCUNUN EN BASKIN ÖZELLİKLERİ

Egonun krallığına hoş geldiniz! Her şeyi ben bilirim tavrıyla birlikte sürekli en önde olmayı arzu eder. Kadını ya da erkeği fark etmez, ikisi de ukalalık konusunda sınır tanımaz. Anlattıklarına da güven olmaz, çünkü bire on katar.

Tıpkı yeni uyanan, bahara hazırlanan doğa gibi, ilk burç olan Koçlar’ın en temel özelliği cesaret, atılım ve öncülüktür. Koç burcu ne yapmak istiyorsak onu yapan yanımızdır.

Yanmanın ne olduğunu bilmeden, sobaya değmeye çalışan bir çocuk gibi içgüdülerinin kendisini yönlendirdiği, canı ne isterse yapmaktan çekinmeyen, başkalarına ve özellikle ne yapacağını söyleyen insanlara karşı umarsız davranan bir kişiliktir. Çok iyi bir fikir adamıdır ama yalnız o kadar… İçinden yükselen ateşle, bir fikrin peşinden koşmaktan çok çabuk sıkılır. Bu sıcacık, içten çocuk devamlı arayış içindedir ve kendini yeni savaş alanlarına atmaktan çekinmez. Açıklık, doğruluk onun için önemlidir. Belki bu yüzden, Terazi burcundaki diplomasi ve denge arayışını hep kıskanacak ve kendisini en iyi Terazi burcunun kefelerinde tartacaktır.

Hareketli olan Koç insanları sabırsız ve zaman zaman anlayışsız yapılarıyla, zamana karşı görünüm sergilerler. Ufak tefek sakarlıklar, kazalar ve gözüpek oluşları nedeniyle düşünmeden atılan adımlar, yollarına engeller çıkartsa da, her defasında yılmadan yeniden ayağa kalkan Koçlar, Mars’ın bitmek bilmez enerjisini hayat boyu taşıyacaktır. Bir Koç’un heyecanına her zaman ortak olmalısınız; asla köstek değil. Yoksa hiç beklenmedik bir düşman kazanabilirsiniz.

Koç burcu Güneş’te canlılığı, yaşamı yüceltirken, Ay burcunda bulunması, duygusal konularda zorlanmalara neden olur. Merkür Koç’ta, düşünmeden konuşmayı getirir. Venüs’te bulunan Koç ise, ilişkilerde kıskançlığı ve huzursuzluğu tetikler. Mars Koç’ta çok güçlüdür ve devamlı mücadele arayışını gösterir. Jüpiter Koç’ta, lider ve aktif yanlarımızın bize şans vereceğini söylerken, Satürn Koç, mukayese ve kuvvetli bir sebeplendirme gücü verebilir.

KENDİ BURCUNUZ TAMAM PEKİ YA DİĞERLERİ... TÜM BURÇLARIN AYRINTILI HAFTALIK YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ TAKVİMİ BELLİ OLDU... BU TARİHLERİ DİKKAT

Yorumlar