25 Mayıs günlük burç yorumu!

Ay ve Venüs Kova burcunda... İsteklerimizde sabırsız davranabiliriz!

25 Mayıs günlük burç yorumu!

Bugün 25 Mayıs Pazar...Güneş günündeyiz…

Koç burcunda ilerleyen Ay sabırsız ve girişken enerjiler veriyor.

Ay Koç burcundaki Venüs ile kavuşup, İkizler burcundaki Merkür ile sextile açı yapacak. Sosyal faaliyetler ve ilişkiler yönünden hareketli ve aktif bir gün geçirebiliriz.

Yazılı ve sözlü iletişimlerin yanı sıra, kısa ve uzun seyahatler de gündemde olabilir.

Yakın çevremiz ve akrabalarımızla birlikte olabilir, keyifli sohbetler yapabiliriz. Maddi konularda ve kişisel zevklerde kontrolümüz zorlaşabilir. Harcamalarımıza dikkat etmeli, alış verişlerde ani kararlar vermemeliyiz.

Koç burcundaki Ay 18:58’ den itibaren boşlukta ilerleyecek… Gece 00:28’de Boğa burcuna geçecek.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizdeki kişilerden beklentileriniz artabilir. Kendinizi çok kudretli görebilirsiniz ve bu nedenle de her zamankinden daha girişken olabilirsiniz. Diğer kişilerin hızınıza yetişemeyebileceklerini unutmayın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazı gelişmeler aklınızı karıştırmış olabilir. Bu nedenle bir köşeye çekilip her şeyi baştan gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Değerlendirmelerinizi dikkatli yapın ve detaylara da gereken önemi vermeyi ihmal etmeyin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Keyifli sosyal ortamlara davet edilebilirsiniz ancak bu, size, masraflı bir gün de geçirtebilir. Para nedeniyle kendinizi eğlenceden mahrum etmeyin ama bütçenizi de göz önünde bulundurun.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Öneminizi vurgulayacak gelişmeler içerisinde yer alabilirsiniz. Üstlerinizin gözüne girme fırsatı kolayca doğabilir. İleriki günlerde bunu değerlendirin ve onların kariyer planlarında yer almaya çalışın.


ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Eğitiminiz ile ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Formal bir eğitim olsun, bir kişiyle yapılan bir dizi sohbette yeni şeyler öğrenmek olsun, bunlar, yaşamınızdaki faaliyetlerinizde size çok şey katabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çevrenizdeki kişilerle para konularıyla bağlantılı bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, idare ettiğiniz meblağlar üzerindeki tasarruflarınızda dikkatli olmalı, gerekirse çevrenin fikirlerini almalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Özel yaşamınızda bol vakit harcadığınız, size ait mekanların güzelleştirilmesi ile ilgili olarak bazı kişilerle görüşebilirsiniz. Bir tamirat veya tadilat gündeme gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bir destek elemanının işe alınması gündeme gelebilir. Yardımcı bulmak için yapacağınız girişimler sonuç verebilir ve aradığınız özelliklere sahip kişileri yakında bulabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Şans bugünlerde her konuda yardımınıza yetişebilir. Bazı sorunları çözmek için risk almanız gerekiyorsa bugün girişken olun ve korkmayın. Şartlar lehinize gelişecektir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Aile bireylerinizin ihtiyaçlarını karşılamakla ilgileneceğiniz bir gün olabilir. Özellikle günlük ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan yaşlılar için ufak tefek tamirat veya alışverişler yapabilirsiniz.


KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yakın çevrenizdeki kişilerin tümü bugün olumlu gelişmeler yaşıyormuş gibi görünebilir. Sevinçlerini sizinle paylaşmak isteyenlerle telefonda oldukça fazla görüşebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Üstleriniz, maddi taleplerinize anlayışla yaklaşmaya başlayabilirler. Gelirinizin artması ile ilgili görüşmeler istediğiniz sonuçları verebilir veya ileriki günlerde üstlerinizin bunu ciddi biçimde düşünmesini sağlayabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar