27 Aralık günlük burç yorumları!

Bakalım yıldızlar bugün size neler müjdeliyor?


KOÇ: İletişim içinde olduğunuz kişilerle, çevresel uyum içinde olacaksınız. Onlarla birlikte gündemde olan konuların kritiğini yapacak ve gelecek için, yeni bir düzenleme içine gireceksiniz. Bugün, küçük harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Beklentilerinizin oluşmasına süre tanımalı ve hesaplarınızı doğru yapmalısınız.
13 1

BOĞA: Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman, başarı şansınız artıyor. Bugün, çok alternatifli düşünce üreterek, karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmenize karşın, sizinde onlara sunacağınız bazı şartlarınız olacaktır. Karşılıklı görüşmelerin, arzu ettiğiniz gibi sonuçlanması, sizin olumlu çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.
13 2

İKİZLER: Maddesel konularda istikrarlı olamadığınız için, karamsarlık yakanızı bırakmıyor. Bugün, düşüncelerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamanıza rağmen ayrıntıcı ve duygusal yönlerinizin belirginleşmesi, işinizin seyrini yavaşlatabilir.. Olaylara daha pratik bakmanız gerektiğini unutmamalı ve hızlı sonuç almaya çalışmalısınız.
13 3

YENGEÇ: Bugün eşiniz ya da sevgilinizle ile kendinizle ilgili derin konulara dalabilir, ilginç paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
13 4