27 Mayıs burç yorumlarınız!

Ay Satürn Karşıtlığı Karamsarlık ve Yorgunluk Verebilir...Astrolog Demet Baltacı 27 Mayıs burçlarını yorumluyor...

27 Mayıs burç yorumlarınız!

Bugün 27 Mayıs Salı...Mars günündeyiz…

Boğa burcunda ilerleyen Ay ağır, dingin enerjiler vererek güven ve huzur arayışımıza dikkat çekiyor.

Sabah saatlerinde Ay Satürn karşıt açısının etkisiyle karamsarlık ve yorgunluk hissedebiliriz. Maddi manevi konularda sıkıntı, kısıtlama ve bazı engellerle karşılaşmamız mümkün.

Jüpiter Ay olumlu açısı yakınlarımızda ve ailemizden destek bulabileceğimizi, sorumlu olduğumuz konulara yönelebileceğimizi işaret ediyor.

Boğa burcundaki Ay 12:10’da boşluğa girecek… Önemli işler ve görüşmeleri sabah saatlerinde yapmak daha doğru olacaktır.

Yarın doğacak yeni ay öncesinde elimizdeki işlere konsantre olabilir, eksikleri tamamlayabiliriz. Hayatımızdan çıkarmak istediğimiz kavramları sonlandırmak için de yeni ay öncesini değerlendirebiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Özel yaşamınızdaki girişimlerinizi finanse etmenizi sağlayacak kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bir ek iş bulmanız veya amatör bir uğraşı para getirir hale dönüştürmeniz de mümkün olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kendinizi ön plana çıkarma arzusu duyabilirsiniz. Bunu sosyal ortamlarda başarabilirsiniz. Sohbetiniz son derece keyifli, görünüşünüz tüm gözleri üzerine çekecek kadar zarif olacaktır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün her zamanki hareketli doğanızı biraz dinginleştirebilir ve daha sabırlı bir yaklaşıma sahip olabilirsiniz. Olaylara hemen müdahale etmek yerine sonuçları görmeyi beklemekte daha az zorlanacaksınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sosyal yaşamındaki tanıdıklarınız vasıtasıyla, özel bir gruba veya prestijli bir davete dahil olabilirsiniz. Kuracağınız bağlantılar, kariyerinizde önünüzü açabilir. Özellikle bayanlardan daha fazla destek görebileceğiniz bir gündesiniz.


ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aile içerisinde sözü en çok geçen kişi haline gelebilirsiniz. İnsanlar sorunlarını size açıp yol göstermenizi bekleyebilirler. Bu avantajınızı, anlaşmazlıkları gidermek için gerekli otoriteyi sağlayarak da değerlendirmelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çevreyi daha farklı bir bakış açısından izleyip değişik noktalara eleştiri getirebileceğiniz bir gündesiniz. Normalde giderdiğiniz aksaklıkların yanında, yeni fark edeceğiniz detayları da düzeltebilirsiniz. İşinizle bağlantılı seyahat planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Düzenli gelirlerinizin dışında ek bir maddi kaynak fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Bu herhangi bir kredi, miras, nafaka, tazminat olabileceği gibi başarılı çalışmalarınız karşılığında gelen sürpriz bir ikramiye de olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Birlikte yaşadığınız ve işbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle iletişiminiz artabilir. Eşiniz, partneriniz veya yakın bir arkadaşınızla yemeğe çıkabilir veya sanatsal bir etkinliğe katılabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bugün rahatlamak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Yaşamın keyifli taraflarına yönelmek ve konforunuzu artırmak için bazı uygulamalar yaptırmak ana konular olabilirler. Kişisel bakımınız ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kendinizi şanslı hissettiğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz iyimser olabilir ve sahip olduğunuz değerlere şükredebilirsiniz. Moralinizin yüksek olması çevrenizdeki kişileri de mutlu edebilir.


KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bazı yakın akrabalarınız, hayatlarında gündemde olan bir konu ile ilgili özgün fikirlerinize ihtiyaç duyabilirler. Kendileriyle uzun konuşmalar yapıp konuyu iyice öğrenebilir, değerli öğütler ve fikirler verebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yakın iş çevresiyle olan görüşmelerinizi kısa zamanda sonuçlandırabileceğiniz bir döneme hazırlanın. İkna yeteneğinizi kullanın; insanların çekincelerini de daha rahat anlayacağınız için avantajlı olacaksınız.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU
 

Yorumlar