28 Mayıs burç yorumlarınız!

28 Mayıs astroloji yorumları size neler müjdeliyor?

28 Mayıs burç yorumlarınız!

KOÇ: Gerginliğinizi kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Bu yakın çevrenizle olan ilişkilerinize büyük zararlar verebileceği gibi, ani tepkileriniz sizi de yıpratır.

BOĞA: Bugün yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz ortamlar bulabilir, fikirlerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızın harcamalarınız karşısında yetersiz kaldığını düşünebilirsiniz.

İKİZLER: Birden fazla işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu sizi telaşlandırmasın, planlı hareket ederek bu yoğun dönemi de atlatabilirsiniz. Kırgınlık yaşadığınız bazı arkadaşlarınızında sizin yardımınıza ihtiyaç duyduğu günlerdesiniz

YENGEÇ: Kendinizi güçlü hissettiğiniz bir gündesiniz. İş yaşamınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişiminizin arttığını görebilirsiniz.

ASLAN: Partnerinizle olan ilişkinizde dalgalanmalar olabilir. Karşılıklı olarak özverili davranmanızla bunu da kolaylıkla aşabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı tekrar tekrar gündeme getirmemeye özen gösterin.

BAŞAK: Ekonomik anlamda bazı ödemelerden kurtulmuş olmanız sizi rahatlattı. Fakat bunun yanında bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Büyük boyutlarda olup olmaması sizin elinizde, ölçülü davranabilirsiniz.

TERAZİ: Özgürce söylediğiniz sözler, bugün farklı yönlere çekilebilir. Eğitim konusunda sonuç odaklı beklentileri olanlar bu süreçte beklentilerinin karşılığını alacaklar.

AKREP: Yardımsever tavrınızın, düşünceli ve güçlü empati kurabilme yeteneğinizin daha çok baskın olacağı bugünde bir çok ilişkinizde niyetinizi daha açık bir şekilde ortaya koyabilecek, daha sağlam diyaloglar kurabileceksiniz

YAY: Bugün hayat sizin için oldukça kolay ve güzel olacak. İstediğiniz gelişmeler olacak ve istekleriniz yerine gelecek. Çevrenizde ikna edici, sıcak ve sempatik tavırlarınızla ilgi uyandıracaksınız. Sevdiğiniz kişiyle de aranız oldukça sıcak olacak.

OĞLAK: Bugün sabırsız ve tez canlı olacak. Gelişmeler karşısında hemen karar vermeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin. Öte yandan beklediğiniz şeylerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir. Sürpriz bir teklif alabilirsiniz!

KOVA: Oldukça duygusalsınız ve bu hassaslığınızı belli ediyorsunuz. Sakin olun, derin nefes alın ve duygularınızı kontrol edin. Bu kadar endişe ve karmaşa içerisinde sağlıklı karar veremezsiniz unutmayın.

BALIK: Kendinizi sebepsiz yere çok fazla zorluyorsunuz. İnsanlarla yaşadığınız iletişim kopukluğu ve olumsuz giden bazı şeyler sizi iyice karamsar yapabilir. Kendinize hakim olun ve olayları akışına bırakın.
 

Yorumlar