Siyah beyaz trendi bitti mi?

Yıllardır kadınların vazgeçemediği trend siyah ve beyaz parçalardan oluşuyor. Siyah ve beyaz kıyafetlerin modası geçti mi peki?


Siyah ve beyaz trendi bitti mi? Kadınların bu klasik renkleri biter mi hiç? Chanel'in logosunda, leziz cookielerde, dalmaçya deseninde, klasik kaz ayağı trendinde var olan bu iki rengin trendi nasıl geçer?

Bir yere gittiği yok anlayacağınız, şimdi bir kadının gardırobunu karıştırma ve bu harika trendi tekrar yaşama zamanı. Başlıyoruz!
11 1

Siyah ve beyazın uyumlu birlikteliği kimi zaman renk bloklarında kimi zaman farklı desenlerle karşımızda. Bazı moda risklerini göz önüne alın ve bir dahaki sefere bu uyumlu birlikteliği dışarıya taşıyın.
11 2

Klasik bir görünüm söz konusu. Siyah, beyaz ve yılan derisi bir kadın çantasında birleşirse ne olur? Günlük kullanımlara elverişli şık bir çanta olur. Es geçmeyin.

Yılan derisi trendini görmek için tıklayın. 

11 3

Kaz ayağı modası demiştik. Yıllardır gardıroplarımızda ayrı bir yer tutan o kıyafetler. Bu parçaları kullanırken önemli olan doğru kombinlemek. Beyaz bir tişort her zaman ideal bir tamamlayıcı. Akşam buluşmaları için bile!

Kaz ayağı trend parçalarını görmek için tıklayın. 

11 4