31 Mayıs burç yorumlarınız!

Ay Mars Karesi Stres ve Gerginlik Yaratabilir...Astrolog Demet Baltacı 31 Mayıs burçlarını yorumluyor...

31 Mayıs burç yorumlarınız!

Bugün 31 Mayıs Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygusal, hassas ve içe dönük enerjiler veriyor. Aile, ev, güvenlik, vatan ile ilgili kavramlar öne çıkabilir. Yakınlarımızla daha fazla ilgilenebilir, evde zaman geçirebiliriz. Geçmişe ait konular, anılar düşüncelerimizi etkileyebilir.

Güneş bugün Mars ile üçgen açı yaparak enerji ve motivasyonumuzu çok yükseltebilir. Cesur ve girişken davranışlarda bulunabiliriz.

Ancak Ay sabah ve öğle saatlerinde Mars ile kare açı yapacak. Duygusal hassasiyetler artabileceği için tepkilerimizi kontrol etmemiz zorlaşabilir. Ani ve dürtüsel davranışlarda bulunabiliriz. Kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalı, riskli hareketlerden uzak durmalıyız.

Akşam saatlerinde Ay Plüton karşıt açısı duygusal baskıyı arttırabilir. Güç sahibi, otorite konumundaki kişilerle ilişkilere dikkat etmeli, şartları fazla zorlamamalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aile çevrenizle iletişim içerisine girme ve yaşamınızdaki olayları onlarla paylaşma isteğinizde artış olacaktır. Tüm sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi onlara açabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın çevreniz içerisinde kabul ettiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili bazı noktalar üzerinde düşünebilirsiniz. Kırıldığınız bir yaklaşımla karşılaştıysanız, bunu dile getirmekten çekinmemelisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sosyal faaliyetler içerisinde daha fazla yer alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aktiviteler size büyük keyif verse de harcamalarınızda da artışlara sebep olabilir. Bütçenizi hep göz önünde tutmaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Kendinizi ifade etme isteğinizin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Zihninizden geçenleri kendinize saklamak ve dış çevredeki olaylara tepkisiz kalmak sizin için oldukça zor olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bazı gizli düşünceleriniz olabilir. İş hayatınızda yapmanız gereken hamleleri çeşitlendirebilir ve bunların olası sonuçlarını zihninizde tartarak aralarından bir seçim yapmaya çalışabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sosyal yaşamdaki kişilerle iletişimlerinizin daha da derinleşeceği bir gündesiniz. Eğlenmek veya dinlenmek için bulunduğunuz mekanlarda önemli konuşmalar yapabilir, ciddi noktalar üzerinde kafa yorabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizden yaşça büyük kişilerle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda yakın çevreniz olarak nitelendirdiğiniz kişilerin içinde bulunduğu şartların konu olabileceği bu konuşmalarda açık ifadeler kullanın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Farklı konulara öncelik vermeye başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Günün gelişmeleri, uğraştığınızdan daha farklı alanlara yönelmenizi sağlayabilir. Programın dışına çıkıp farklı noktalara odaklanabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

İdaresi elinize verilmiş meblağlarla ilgili olarak karar süreçlerinde tek başınıza olmak istemeyebilir ve bazı görüşmeler yaparak öğütler alabilirsiniz. Uzmanlar size birkaç seçenek sunabilirler.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün, boş vakitlerinizi eşinize ayırabilir ve sizden beklentilerine kulak verebilirsiniz. Sizinle paylaşmak isteyeceği önemli konular da olabilir ve bunlarla ilgili kendisine yol gösterebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Konforunuzun ön planda olduğu bu dönem içerisinde, daha rahat bir yaşam sürmek için de orijinal değişiklikler yapma planlarınız olabilir. Yine de fazla uçlara kaymayın ve etkin değişimlere yönelin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sizi tekrar hobilerinize bol vakit ayırmaya itecek gelişmeler veya buna imkan verecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendiniz için daha fazla zaman harcamanızı sağlayacak şansı kaçırmayın.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar