5 Aralık'ta bizi neler bekliyor?

Astrolog Demet Baltacı'dan 5 Aralık Jüpiter günü yorumu... Yıldızlar bize ne anlatıyor?

5 Aralık'ta bizi neler bekliyor?

Jüpiter günü..Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne biraz melankolik, ciddi ve karamsar enerjiler verebilir. Bugün iş ve sorumluluklarımız daha ön planda olabilir. Sabah ve öğle saatlerinde Ay Satürn sextile açısı günlük işlerimizde pratik, sorumlu ve güvenli hareket etmemizi kolaylaştıracaktır. Aile büyükleri ve otorite kavramları ile ilişkilerimiz daha iyi olabilir ve çeşitli destekler bulabiliriz.

Bugün Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Merkür 25 Aralık’a kadar Yay burcunda olacak. Zihinsel faaliyetlerde evrensel ve geniş perspektifte bakış artarken, pratik günlük, detay gerektiren kavramlarda dikkatsizlikler olabilir...Eğitim, seyahat, medya, yayıncılık, hukuksal ve felsefi konularda iletişim daha yoğun olabilir.

Günlük burç yorumlarınızı öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz..

 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Sosyal çevreniz içerisinde sahip olduğunuz sorumluluklar ağırlık kazanabilir. İnsanlar bunları yerine getirmenizi bekleyeceklerdir; kendi isteklerinizi bugünlük ertelemeniz gerekebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Uzun bir yolculuğun programınıza girebileceği bir gündesiniz. Uzak bir ülkeye gitme fikri sizi heyecanlandırabilir ancak seyahatinizin asıl amacı üzerine yoğunlaşmanız daha faydalı olacaktır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Ev bütçesiyle ilgili bazı yeni düzenlemeler yapma gereği görebilir ve bunun için kolları sıvayabilirsiniz. Evinizi paylaştığınız kişilerle çeşitli noktalar üzerinde konuşmanız da mümkündür.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz
Eşinizi ön plana çıkartan etkilerin devam edeceği bir gündesiniz. Sizden her zamankinin dışında bazı özel istekleri olabilir ve bunları yerine getirmek için fazladan vakit ayırabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Özel yaşamınızda rahatlama isteğiniz öne çıkabilir. Sizi sıkan konuları çözmek için kararlılık göstermeniz mümkündür. Bununla ilgili olarak yakın çevrenizden de destek alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Çocuklarla ilgili gelişmeler günün ana konuları arasında yer alabilir. Güzel bir sürpriz veya sevindirici bir haber gününüze renk katan en önemli etmen haline gelebilir.


TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Yaşadığınız ortamı güzelleştirmekle ilgili bazı tasarruflarınız olabilir. Yeni bir dekorasyon planı gündeme gelebilir ve gün boyunca zihninizde bazı tasarılar oluşturabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Yakın arkadaşlarınızla neşeli ortamlarda bir araya gelebilirsiniz. Birlikte oldukça güzel eğlenmenin yanında, sizi sıkan, kendinize sakladığınız dertleri de paylaşıp rahatlayabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık
Bugün vitrinlerin karşısında normalden daha fazla vakit geçirebilir, kendinizi tutamayıp çokça alışveriş yapabilirsiniz. Kendinizi yeni şeylerden elbette mahrum etmeyin ama bütçenizi de unutmayın. 

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Tüm gözler üzerinizde olabilir. Ne yaparsanız yapın insanların dikkati size kayıyormuş gibi görünebilir. Kim bilir, belki de bu tüm olumlu yönleriniz ile insanları etkilemek için bir fırsattır.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Düşünceleriniz kendiniz üzerinde yoğunlaşarak içe dönmenizi sağlayabilir. Hislerinizi analiz etmeye, dış etkenlerin üzerinizdeki etkilerini görmeye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.

 

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Yeni bir sosyal ortama girmenizin mümkün olduğu bir gündesiniz. Yeni tanışmalar ve beklenmedik karşılaşmalar, sosyal ortamlarda geçireceğiniz zamana ayrı bir renk katabilir.

 

Sevgilerimle

Astrolog Demet Baltacı

www.bilincokulu.com

 

Yorumlar