6 Aralık burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı'dan 6 Aralık Cuma günü burç yorumlarınız! 6 Aralık Venüs gününde gökyüzü bize neler anlatıyor?

6 Aralık burç yorumlarınız!

Venüs Günü..Oğlak burcundaki Ay sabah 7:33’de Mars ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah erken saatlerde motivasyonumuz yüksek olabilir ve günlük işlerimizde organize olabilir, pratik çözümler bulabiliriz.

Ay 08:55’de Kova burcuna geçiş yapacak. Kova burcundaki Ay daha özgür, bireysel, sosyal enejiler verebilir. Ay gündüz saatlerinde Merkür ve Neptün ile olumlu görünümler yapacak.Yaratıcılığımız oldukça yükselebilir; günlük işlerimizde bir çok ilginç fikir üretebilir veya karşılaşabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay Uranüs sextile açısı heyecanımızı ve huzursuzluğumuzu arttırabilir. Sosyal faaliyetler, eğlence, hobilerimizle ilgilenmek için uygun zamanlar olabilir.

 

Günlük burç yorumlarınızı öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz..

 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün girdiğiniz ortamlarda huzursuz olabilirsiniz. Bunun için bir sebebiniz yok. Kendinizi rahat bırakırsanız, katıldığınız faaliyetlerin tadını çıkarmaya başlayacaksınız. Biraz gevşeyin. 

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Aileniz ile ilgili görev ve sorumluluklarınız artabilir. Merak etmeyin, iyi bir planlama ve kararlılık, zorlanmanızı engelleyecektir. Her şeye yetişeceksiniz. İşe koyulup görevlerinizi birer birer halledin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Aklınız oldukça fazla çalışabilir, belki de gereğinden fazla. Çok fazla düşünmeyin. Her konunun sadece ilgilenmeniz gereken kısmıyla yetinin ve ötesine bugünlük fazla karışmayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz
Bugün bir arkadaşınız sizden uzun zaman önce aldığı bir borcu geri ödeyebilir. Bu borcu unutmuş olabilirsiniz, bu nedenle elinize geçen meblağ sizin için bir nevi sürpriz olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün çevrenizle son derece uyumlu olabilirsiniz. Bu, dostlarınızla iletişimlerinizde veya eğlence faaliyetlerinde daha büyük tatmin getirecektir. Gün içinde neşeniz hızla artacaktır.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Çevrenizdeki insanların ricalarını, kendinizi onlara hizmet ediyor gibi hissederek yerine getirebilirsiniz. Sevdikleriniz için bir şeyler yapmak size keyif verecektir. Kendileriyle ilgilendiğiniz için onlar da mutlu olacaktır.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Aşk ilişkinizde romantizme önem vermelisiniz. Sevdiğiniz kişi bugün sizden özel bir yakınlık bekleyebilir. Bu beklentiyi karşılamak, size de güzel zaman geçirtecektir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Aile bireyleriyle ilişkilerinizin güçleneceği bir dönemden geçmektesiniz. Akrabalarla eskiden konuşulmayan konuları konuşmaya başlayabilir, uzun zamandır aradığınız rehberliğin onlarda olduğunu görebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık
Özel yaşamdaki ilişkileriniz veya programlarınızla ilgili bazı gecikmeler olabilir. Olayları akışına bırakın ve müdahale etmekte de bir parça çekingen davranın. Asıl müdahale fırsatlarını zaten görünce tanıyacaksınız. 

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Parasal konularda bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Bu, sadece zihninizde oluşturduğunuz bazı uzak olasılıkların etkisidir. Rahatlayın ve durumu da iyimser bir bakış açısıyla baştan gözden geçirin. Farklı şeyler göreceksiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
İç dünyanızda yaşadıklarınız, çevrenizde olup bitenler veya yakınlarınızın karşılaştığı durumlar sizi etkileyebilir. Objektif olursanız, çevrenizdeki aksaklıklara etkin şekilde müdahale edebilirsiniz.

 

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Bugün sessiz bir köşeye çekilip üzerinden geçmeniz gereken konular olabilir. Yaşamınızdaki gelişmeleri en baştan değerlendirmek, ileride atacağınız adımları belirlemenizi kolaylaştıracaktır.

 

Sevgilerimle

Astrolog Demet Baltacı

www.BilincOkulu.com

 

Yorumlar