7 Aralık'ta başınıza neler gelecek?

Astrolog Demet Baltacı'dan 7 Aralık burç yorumlarınız! Bakalım bu güzel cumartesi gününde yıldızlar bize ne müjdeliyor?

7 Aralık'ta başınıza neler gelecek?

Satürn Günü…Kova burcunda ilerleyen Ay sosyal ilişkiler ve entelektüel paylaşımlar için olumlu enerjiler veriyor. Sabah erken saatlerde Ay Güneş sextile açısı günlük işlerimizde ve ilişkilerimizde destekleyici olabilir.

Yay burcundaki Merkür ile Balık burcundaki Neptün karesi zihinsel olarak dalgınlık ve karışıklık yaratabilir. Yazılı ve sözlü iletişimlerimizde daha dikkatli olmalıyız. Ay öğleden sonra 14:12’de Satürn ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Ay günün geri kalan kısmında boşlukta olacak.

Öğleden sonra bazı kısıtlamalar ve engellerle karşılaşabiliriz. Önemli işlerimizle sabah saatlerinde ilgilenmek daha doğru olacaktır.

Mars bugün Terazi burcuna geçiş yapacak. Mars Terazi burcunda düşük konundadır. Mars 27 Temmuz 2014’e kadar Terazi burcunda kalacak. Bu süreç içerisinde enerji ve motivasyonumuzu ilişkiler, ortaklıklar, hak, hukuk, diplomasi, politika gibi kavramlara daha fazla yoğunlaştırabilir, mücadele içerisinde olabiliriz. 1 Mart-20 Mayıs arasında  Mars retro harekette olacak.

Günlük burç yorumlarınızı öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz..

 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün, sosyal hayatınızı her şeyin üzerine koyabilirsiniz. Eğlencenin yanında, yardım etme amacına yönelmiş sosyal organizasyonlara ve küçük gruplara katılabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
İnsanlara karşı sahip olduğunuz sorumlulukları birçok açıdan sorgulamaya başlayabilir ve idealize edebilirsiniz. Her şeyi sizden istendiği gibi yapın ve nedenlerle amaçları düşünmeyi şimdilik erteleyin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Yabancı uyruklu kişilerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişiler, yaşamınızda boş kaldığını düşündüğünüz bir alana yenilikler getirebilirler. Çevrenizden davetler alırsanız kabul edin; yeni tanışmaları kaçırmayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz
Yakın çevreniz ile sürdürdüğünüz ilişkilerde her zamankinden daha hassas olacağınız bir gündesiniz. İletişim ve anlayışa çok daha fazla önem verebilirsiniz. Paylaşım da bir diğer önemli konu olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Boş vakitlerinizi sevdiğiniz kişiye ayırabilir ve gün için onu mutlu edecek programlar yapabilirsiniz. İki tarafın da hoşlandığı faaliyetleri seçmeye özen gösterin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Sağlıkla ilgili uygulamaların ana konu olabileceği bir gündesiniz. Sağlığınızı korumanıza yarayacak spor gibi faaliyetler için program yapmanın yanında, tedaviler de gündeme gelmeye başlayabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün hobilere ve yaratıcı faaliyetlere ayıracak bolca zaman bulabilirsiniz. Bu, zihninizi dinlendirmek için çok iyi bir günde olduğunuz anlamına geliyor. Bunu iyi değerlendirin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Duygularınızın güç kazanacağı bir gündesiniz. Kalabalıklardan kaçmanız ve evinize çekilmeniz mümkündür. Yapacağınız en hareketli sosyal faaliyet, akrabalarla sohbet etmek olabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık
Bugün, yakın çevrenize uyum sağlamaya özen gösterin. Birlikte yapılacak faaliyetleri düzenleme işini onlara devredin ve sadece peşlerinden gidin. Size keyifli zaman geçirteceklerdir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Bazı maddi konular sizin ilgilenmenizi bekliyor olabilirler. Artık bunların üzerine gitme zamanı gelmiş olabilir ama fazla iyimser olup gereğinden çok risk alabilirsiniz. Gerçekçi bir bakış açısı benimsemelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Çevrenizin beklenti ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgili ve son derece anlayışlı olacağınız bir gündesiniz. Diğer taraftan, olumsuz titreşimlerden etkilenebilirsiniz. İnsanların sorunlarını çözme işini ya başka birine ya da başka zamana bırakın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Bir çeşit güvensizlik hissi nedeniyle kendi dünyanıza kapanabilirsiniz. Yapmanız gereken ise, çevreye açılmak, güvensizliğine neden olan şeyi insanlarla paylaşmak ve onların sizi rahatlatmasını sağlamaktır.
 

 

Sevgilerimle

Astrolog Demet Baltacı

www.BilincOkulu.com

Yorumlar