8 Aralık'ta bizi neler bekliyor?

Astrolog Demet Baltacı'dan 8 Aralık Güneş günü burç yorumlarınız! Bakalım yıldızlar bizim için ne müjdeliyor?

8 Aralık'ta bizi neler bekliyor?

Güneş Günü…Güne Kova burcunda ve boşlukta başlayan Ay 10:35’de Balık burcuna geçiş yapacak. Bugün duygusal ve hassas enerjiler daha etkin olabilir, hayalgücümüz ve sezgilerimiz güçlenebilir.

Ay öğle saatlerinde  Balık burcundaki Neptün ile kavuşacak ve ardından  Yay burcundaki Merkür ile kare açı yapacak. Zihinsel olarak karmaşa ve dalgınlık hissedebileceğimiz için günlük işlere konsantre olmamız zorlaşabilir ve uyku ihtiyacımız artabilir.

Sezgilerimiz ve empati yeteneğimiz çok yükseleceği için, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz çalışmalar, duygusal paylaşımlar, romantizm, keyif aldığımız faaliyetler için uygun bir gündeyiz.

Günlük burç yorumlarınızı öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz..

 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün, en büyük isteğiniz yalnız bırakılmak olabilir. Sakin ev ortamınızda, son derece sessiz bir gün geçirmek, bugün için en iyi dinlenme planı olarak görünebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak ve büyük gruplarla faaliyetlerde bulunmak günün ana konuları olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Görevlerinizin ve sorumluluklarınızın ağırlıklarını koyacakları bir gün geçirmeniz mümkündür. Ek olarak, hiç hesapta olmayan ekstra bir görevi de sırtlayabilirsiniz. Bunlara özel vakit ayırmanız gerekebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz
Bugün uzun bir yolculuk planı konuşmalarınız içerisinde yer alabilir. Bu yolculuğa gitmek istediğiniz kişiyle bir tarih belirleye çalışabilir, ulaşım ve organizasyon için güvenilir firmaları soruşturmaya başlayabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Çevrenize karşı çok duyarlı olabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak; bu duyarlılığın aşırı hassasiyete dönüşmesini engelleyin. Duyarlılığınızı empatiyle destekleyin ve insanların ne istediklerini anlamaya çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Yakın arkadaş ve akraba çevrenizdeki insanlarla kurduğunuz ikili ilişkilere daha fazla önem vermeye başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Davranış ve yaklaşımları alttan almaya eğilimli olabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün arkanıza yaslanıp keyfinize bakmak, sadece size keyif veren şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizin görünümünü değiştirmek veya daha değişik düzenlemeler yapmak da ana konular olabilirler.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Bugün iç dünyanıza hükmeden, karışık duygularınız olabilir. Bunlar, gün içinde belli zamanlarda sizi motive edecek nitelik taşıyacaklardır. Yine de, dalgalanmalar nedeniyle gün sonunda yorgun hissedebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık
Bugün, tüm dikkatinizi eviniz ile ilgili gelişmeler veya aile içi ilişkilere yöneltebilirsiniz. Akrabalarınızı sosyal faaliyetlere davet edebilir, uzun saatlerinizi kendilerine ayırabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Bugün, iletişim ve haberleşmede yoğunluk olmasını bekleyebilirsiniz. Bu iletişim ve haberleşme trafiğinin arasında sürpriz duyumlar da alabilirsiniz. Bunlar sizi oldukça keyiflendireceklerdir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Eğer bugün maddi konular üzerine eğilecekseniz, dürtülerinizi engellemek zorunda kalacaksınız. Maddi tutarsızlıklar ile sükunet içerisinde mücadele ederseniz, onları hızla ortadan kaldırabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Bugün, normale oranla oldukça farklı olacağınız bir gün olabilir. Çok değişik hareket şekilleri benimseyip çevrenizi büyük ölçüde şaşırtabilirsiniz. Kısıtlanmaktan hoşlanmayan yönünüz, ortak yaşama yenilikler getirebilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet Baltacı

www.BilincOkulu.com

Yorumlar