8 Haziran günlük burç yorumları!

Ay Terazi Burcunda... İlişkilerde Denge ve Uyum Arıyoruz...

8 Haziran günlük burç yorumları!

Bugün 8 Haziran Pazar... Güneş günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay, sabah erken saatlerde Mars ile kavuşarak, Plüton ve Uranüs ile sert açılar yapacak. Ruhsal olarak gerginlik ve huzursuzluk hissetmemiz mümkün…

Sabah saatlerinde İlişkilerde uyum ve dengeyi korumakta zorlanabiliriz. Öğleden sonra Ay Güneş ile üçgen açı yapınca daha rahat enerjiler devrede olacak. Düşüncelerimiz ve duygularımız arasında daha rahat denge kurabiliriz.

Terazi burcundaki Ay gece 22:48’ de Jüpiter ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Yakınlarımızdan duygusal beklentilerimiz artabilir. Çevremizin ihtiyaçlarına karşı daha verici davranabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bazı kişiler iş yaşamında öne sürdüğüz her şeye karşı çıkıyorlarmış gibi görünebilirler. Onları, itirazlarının yersiz olduğuna ikna etmeye çalışırken yapıcı bir tutum belirlemeye dikkat edin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sağlıkla ilgili uygulamalara yönelebilirsiniz. Küçük tedaviler gündeme gelebilir. Bunun yanında, sağlığınızı korumanızı sağlayarak dinç kalmanıza imkan verecek sağlık veya spor programları da gündeminizde olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sevdiğiniz uğraşlara ayıracak vakit bulabileceğiniz bir gündesiniz. Günün etkileri, yaşamınızdaki olayların sizi biraz rahat bırakmasını sağlayarak, size, keyif veren faaliyetlere yönelmeniz konusunda ilham edebilirler.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Evinizle ilgili yüklü bir harcama gündeme gelebilir. Ev halkı ile böylesi bir harcama yapmanın gerçekten gerekli olup olmadığını, ertelenip ertelenemeyeceğini tartışabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kısa bir yolculuk yapıp bir toplantıya girebilir veya bir sunum yapabilirsiniz. İfade yeteneğiniz üst düzeyde olacağından istediğiniz sonucu da alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir beceriniz veya hobiniz sayesinde maddi kaynak yaratabileceğinizi görebilirsiniz. Eğer bir insan size böylesi bir teklif getirirse çekincede kalmayın. Üzerinde düşünün ama gereğinden fazla irdelemeyin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünümünüzde değişikliklere güdebileceğiniz bir gündesiniz. Bedensel bakım yaptırmak günün konusu olabilir. Sizi daha zarif kılacak farklı bir giyim stili de benimseyebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Düşünceleriniz sık sık bazı hislerinizin kaynağının ne olduğunu bulmak üzerinde yoğunlaşabilir. İçinizdeki hareketliliğin nereden çıktığını tespit etmek ve buna müdahalede bulunmak isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bir kulüp veya dernek gibi sosyal bir topluluğa dahil olabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bazı masraflar gündeme gelse de bu topluluk içerisinde yer almak kariyeriniz için önemli bir prestij sağlayabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kariyerinizle ilgili yapmış olduğunuz planları gerçekleştirme amacıyla üst makamlardaki kişilerden bazı talepleriniz olabilir. Kendileriyle açık konuşun ve beklentilerinizi tamamen anlamalarını sağlayın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Kendinizi eğitme ve daha fazla bilgi edinme isteğinizin süreceği bir gündesiniz. Boş vakitlerinizi eğlence yerine merak ettiğiniz konuları araştırmaya ayırabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Özel yaşamınızdaki kişilerle herhangi bir durum veya faaliyet içinde paylaştığınız kaynakları ilgilendiren gelişmeler olabilir. İlgili kişilerle bir araya gelip bazı noktaları tartışmanız mümkündür.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar