9 Aralık'ta başımıza neler gelecek?

Astrolog Demet Baltacı'dan 9 Aralık Ay günü burç yorumlarınız! Bakalım yıldızlar bugün bizler için ne diyor?

9 Aralık'ta başımıza neler gelecek?

Ay Günü…Balık burcunda ilerleyen Ay güne duygusal, hassas, yaratıcı enerjiler veriyor. Bugün su gurubundaki enerjiler sezgilerimizi güçlendirebilir ve manevi yönümüzü kuvvetlendirebilir.

Balık burcundaki Ay öğle saatlerinde Jüpiter ve Satürn ile üçgen açı yapacak. Evrensel enerjiyle bir olduğumuzu hissederek, sezgilerimize güvenebiliriz. Yeni girişimler ve başlangıçlar için yapıcı ve verimli bir gündeyiz.

Sevdiklerimizden ve yakınlarımızdan destek bulabileceğimiz gibi, başkalarına yardım etmek ve duygusal paylaşımlar için de şartlar çok uygun olabilir. Bağımlılıklarımız ve zararlı alışkanlıklarımızdan kurtulmak için de bugün ruhsal olarak daha güçlü ve kararlı olabiliriz.

Günlük burç yorumlarınızı öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz..

 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Hareketli doğanızı bugün dizginlemeniz gerekecektir. İç dünyanızdaki çalkantıları ve duyguları daha da iyi anlamak ve daha sonra da ortadan kaldırmak için mantıklı, gerçekçi ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün, yakın çevrenizle aranızda son derece hoş bir uyum oluşabilir. Onlara karşı sahip olduğunuz görevleri yerine getirmekten çekinmeyecek, hatta bunu zevkle yapacaksınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Bugün birlikte vakit geçirmek isteyeceğiniz kişiler, sizden yaşça büyük ve çok daha geniş hayat deneyimine sahip insanlar olabilir. Bu kişilerden birinden, diğerlerine göre daha farklı şekilde hoşlandığınızı fark edebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz
Yabancı insanlarla birlikte olacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Bu kişilerin anlatacak bir çok hikayesi olabilir ve sohbetlerinde aktardıkları, farklı şeyleri merak eden yönünüzü tatmin edecek kadar ilginç olabilirler.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Yakın ilişki içinde olduğunuz insanlardan önemli destekler alabilir, siz de onlara aynı şekilde büyük yardımlarda bulunabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan bir konu varsa dostlarınıza açılın; çözüm bulmaları hiç de zor olmayacaktır.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
htiyaç duyabileceğiniz herhangi bir şeyi; maddi kaynağı, öğüdü, bir iyiliği veya ödünç eşyayı, yakın çevrenizden kolayca bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Desteklenmeye ihtiyacınız varsa, bunu yakın çevrenizden isteyin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
İnsanların beklentilerine kulak vermeye istekli olacağınız bir gündesiniz. Bu beklentileri karşılamanız da günün konusu olabilir. Uzun vadeli beklentiler için ise planlamalarınızda bazı ayarlamalar yapmanız mümkündür.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Bugün, aşk hayatınızın her şeyin önünde gelmesi olasıdır. Birlikte olduğunuz kişi ile aranızda oluşacak uyum ve ifadelerinizdeki açıklık, beklentilerinizi, ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı yapıcı şekilde tartışmanızı mümkün kılabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık
Bugün boş vaktinizi, eviniz ve aileniz hakkındaki düşünceler içinde geçirebilirsiniz. Esas olarak ağırlık vereceğiniz konu ise aile içinde devam eden ufak tefek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanması olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Akşam için güzel bir program yapabilir ve sevdiklerinizi davet edebilirsiniz. Sosyal bir ortamda eğlenip keyifli saatler geçirmeniz ana konu olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Maddi konularla ilgili olarak son derece dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle de iş masraf yapmaya geldi mi temkini elden bırakmayın. Dürtüleri değil, belli bir harcama planını takip etmelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısacık da olsa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin.

Sevgilerimle

Astrolog Demet Baltacı

www.BilincOkulu.com

 

Yorumlar