9 Haziran burç yorumlarınız!

Venüs Plüton Üçgeni İlişkilerde Güç ve Tutku Verebilir... Astrolog Demet Baltacı 9 Haziran burçlarını yorumluyor!

9 Haziran burç yorumlarınız!

Bugün 9 Haziran Pazartesi... Ay günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde boşlukta olacak. Kararsızlık ve belirsizlik günlük işlerimizi etkileyebilir.

Ay öğlen 13:39’da Akrep burcuna geçecek. Akrep burcundaki Ay yoğun duygulara ve tutkulu davranışlara neden olabilir.

Ay gün içerisinde Merkür ve Neptün ile olumlu görünüm yapacak. Duygusal enerjimiz ve sezgilerimiz güçlenebilir. Çevremize karşı daha duyarlı olabilir, empati yapabiliriz.

Boğa burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki Plüton arasındaki olumlu görünüm ilişkilerde tutku ve ihtirası arttırabilir. Maddi konularda güven ve istikrar sağlamamızı kolaylaştırabilir.

Balık burcundaki Neptün bugün retro harekete başlayacak. Neptün 16 Kasım’a kadar retro olacak.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, yakın ilişkilerinizdeki olaylara takılabilirsiniz. Eleştiri getirirken tatlı tatlı konuşun ve kimseyi kırmamaya özen gösterin. Aklınızdakileri yapıcı şekilde ifade ederseniz, yanlış gördüğünüz şeyleri düzeltmekte başarılı olacaksınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sorumluluklar ve birikmiş işler biraz moralinizi bozabilir. Ev ve ofiste mekanları temizleme, düzenleme, hesap işleri ile uğraşabilirsiniz. Günü verimli değerlendirin. Akşam saatlerinden itibaren sosyal çevrenizin gelecek haber ve davetler neşenizi de yerine getirecektir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün çeşitli nedenlerden gerginlik hissedebilirsiniz. Konu her neyse, bunu sevdiğiniz kişiyle konuşun. Sizi rahatlatıp sakince düşünmenizi ve ne yapmanız gerektiğini bulmanızı sağlayacak kişi o olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ailenize karşı sahip olduğunuz görev ve sorumluluklar nedeniyle kendi planlarınızı bugünlük ertelemeyi düşünebilirsiniz. Ailenin beklentileri, sizin gözünüzde, hemen karşılanması gereken türden olabilirler.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün bir arkadaşınız herhangi bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Bu yardımı bir öğüt vererek de, kendisi için bir işi hallederek de yapabilirsiniz. Gün yorucu geçse de akşam saatleri evinizde huzurlu bir ortam sizi bekliyor olacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün eğer alışveriş merkezlerinde bulunursanız gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Önceliği gerçek ihtiyaçlarınıza vermelisiniz. Önümüzdeki günlerde çıkmayı düşündüğünüz tatille ilgili bazı masraflar da gündeme gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi gösterme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunu, bazı mücadeleler yoluyla yapmanız gerekebilir. Yoğun bir gün geçirebilirsiniz. ama hem takdir toplayacak, hem de özgüveninizi artıracaksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün, çevrenizde bir takım elektriklenmeler olması mümkündür. Sakin bir gün istediğiniz için, kendi içinize dönüp, etrafınızdaki hareketlilikten kaçmaya, olan bitene müdahale etmemeye eğilim gösterebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Arkadaş ilişkilerinin öne çıkacağı bir gündesiniz. Bazı ortak projeler içerisinde yer aldığınız kişilerle bir araya gelmeniz mümkün. Yeni kararlar almak bugün zor olabilir. Süregelen çalışmaları ve planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Görev ve sorumluluklarınıza konsantre  olmakta zorlanabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bir kişi için yardım çalışmalarına katılabilirsiniz. Hatta bu konuda önemli bir sorumluluk almanız da gerekebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün iş yaşamındaki farklı yaklaşımların konusu olacağı bir sohbete katılabilirsiniz. Anlatılanlar bakış açınızda değişiklikleri başlatabilirler. Planlarınızı buna göre yenilemeyi düşünebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Enerji seviyeniz oldukça yüksek olabilir. Mecburiyetten ertelediğiniz görevler varsa, bunlarla ilgilenecek güç ve dayanaklılığı bugün bulabilirsiniz. Onları halledememenin verdiği sıkıntıyı böylece atmanız mümkündür.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU
 

Yorumlar