Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanıyor canlı yayında açıkladı!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Şeyma Subaşı ile boşanacakları iddialarını 2. Sayfa programının sunucularına attığı mesajla doğruladı!

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanıyor canlı yayında açıkladı!

Geçtiğimiz yıl dünya evine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın evliliklerine gölge düştü. İkili hakkında ortaya atılan boşanıyorlar iddiası doğru çıktı. Acun Ilıcalı Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına attığı mesajla haberleri doğruladı. Acun Ilıcalı ''Boşanıyoruz, haberler doğru" şeklinde mesaj atarak haklarında çıkan iddiaları doğruladı. 

BOŞANMA HABERLERİNİ DOĞRULADI 

İlişkileriyle gündeme bomba gibi düşen evlilikleriyle gündemde kalmaya devam eden Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı hakkındaki boşanma iddiaları doğru çıktı. Acun Ilıcalı,2. Sayfa programına yaptığı açıklamada boşanma haberlerini doğruladı.

"BOŞANIYORUZ, HABERLER DOĞRU"

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Şeyma Subaşı ile boşanacakları yönündeki haberleri, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularına attığı"Boşanıyoruz, haberler doğru" mesajıyla doğruladı.

ŞEYMA VE ACUN BUGÜN ANLAŞMALI OLARAK BOŞANIYOR

Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenildi. İddiaya göre ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları öğrenildi. Acun ve Şeyma Ilıcalı karşılıklı anlaşmalı olarak boşanıyor.

ŞEYMA, BOŞANMA YORUMLARINI BEĞENDİ

Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor.

acun ılıcalı seyma subası bosanıyor ıddıaları dogruladı

 

Yorumlar