Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve çocukları Yasemin ve Leyla ölümden döndü!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızları Leyla ve Yasemin Ilıcalı ölüm tehlikesi atlattı! Mavi yolculuğa çıkmaya hazırlanırken tehlikeli anlar yaşandı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve çocukları Yasemin ve Leyla ölümden döndü!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızları Yasemin ve Leyla Yılmaz geçtiğimiz gün Bodrum'un Muğla ilçesinde mavi yolculuğa çıkmaya hazırlanırken içelerinde bulundukları grup korku dolu anlar yaşadı! İçlerinde Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızlarının bulunduğu motor ya kıyadan ayrılırken su almasıyla batma tehlikesi atlattı. Tehlikeli ana kıyıdakilerin koşmasıyla ünlü televizyoncunun kızları ve eski eşi büyük bir tehlike atlattı!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızları Yasemin ve Leyla'nın Survivor isimli motoryatlarıyla 8 kişilik grup geçtiğimiz gün mavi yolculuğa çıkmak için hazırlanırken  batma tehlikesi atlattı. Kıyıdan 10 metre kadar ayrılırken motor bölümünün su almasıyla yat batmaya başladı. Kısa süreli korku dolu anlar yaşandı. Duruma çevredeki denizciler yardım etti. 

acun ılıcalının eski eşi ve kızları korku dolu anlar

Motoryat ise yine denizcilerin müdahaelesiyle batmaktan kurtarıldı. 100 metre mesafedeki bir tersaneye çekilen motoryat, tamirata alındı. Yatın şaft pervanesinin yerinden çıktığı, motor bölümünden su almaya başladığı belirtildi. Yardımcı olan denizcilerden kaptan 32 yaşındaki Dursun Ali Kılıç, Yat usturmacaları kaldırıp halatları çözdükten hemen sonra su almaya başladı. Üç gündür fırtına nedeni ile denize çıkamıyorlardı. Bugün fırtına durdu ve tam denize açılacakları sırada yat su almaya başladı. Allah'tan olay burada oldu. Açık denizde olsaydı çok daha kötü şeyler olabilirdi dedi.

Yorumlar