Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ateş püskürdü Acun çocuklarımın babası...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü! ''Acun çocuklarımın babasıdır'' dediği konuşmada Şeyma Subaşı haberlerini...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ateş püskürdü Acun çocuklarımın babası...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. Geçtiğimiz günlerde magazin dünyasının Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasıyla çalkalanmıştı. Boşanma hakkında çeşitli iddiaların ortaya atılmasıyla bir de Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz hakkında bir takım dedikoduların ortaya çıkmasına neden olmuştu. 

Zeynep Ilıcalı'nın yakın arkadaş çevresine ''Yuva yıkanın yuvası olmaz, böyle olacağı zaten belliydi'' gibi konuşmaların yapılması iddia edilmişti. Ancak bu iddiaların ardından eski eş sosyal medya hesabından bir açklama yaptı, ''Sustuğum halde söylediğim iddia edilen hayali cümlelerden, bana atıf yapılan haberlerden, sosyal medyada gerek işimle gerekse güncel yaşamımla alakalı yaptığım paylaşımlardan bir gönderme aranmasından, her insan gibi muyluysam gülmemde, üzgünsem somurtmamdan anlamlar çıkarılmasından yoruldum.

Gündemdeki konularla ilgili hiç bir açıklama yapmadım, yorumda bulunmadım ve bulunmayacağım. Acun çocuklarımın babasıdır. Onun mutlu olması kızlarımız için önemlidir. Başka da söyleyeceğim bir şey yoktur. Herkesin buna saygı duyması ve anlayışlı olmasını rica ederim.'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Yorumlar