Adamın içinden yılan nasıl çıktı?

Çin'de, karın ağrısı nedeni ile hastaneye giden bir adamın içinden yılan balığı çıktı! Adamın anüsünden çıkan yılan balığının nasıl girdiği ise merak konusu oldu.

Adamın içinden yılan nasıl çıktı?

Karın ağrısı şikayetleriyle hastaneye kaldırılan bir adamın anüsünde yılan balığı olduğu tespit edildi. Doktorlar adamın anüsünden canlı yılan balığı çıkardı. Adam bu konu hakkında konuşmayı reddederken, hastaneye geldiğinde adamın sarhoş olduğu öğrenildi...

Doktorlar balığı incelemeye alacaklarını söyledi. Yapılan araştırmalara göre yılan balığının ''Asya bataklık yılanı'' olduğu anlaşıldı. Doktorlar bu yılanın hastanın vücuduna bir şekilde sızmış olabileceğini söyledi. Sıkça rastlanan ve lezzetli olduğu için tüketilen bu balık adamın anüsüne bir şekilde takılmış olabileceğini açıkladı. Bu olaydan utandığını belirten adam olayın detaylarını anlatmak istemedi.

Ancak Çinde yaşanan bu olay ülkede gerçeklesen ilk vaka değil. Daha önce Nisan ayında, 49 yaşındaki bir adam aynı şikayet sonucunda hastaneye yatırılıyor ve Asya bataklık yılan balığını kabızlık sorunu nedeniyle iyileştirmek için anüsünden içeri soktuğunu açıklamıştı. Aynı şekilde yaklaşık bir ay sonra yılan balığı vakası daha yaşanmış, adamın arkadaşları tarafından şaka amaçlı böyle bir durum ortaya çıktığı öğrenildi.

Yorumlar