Adele'in Rolling Stone dergisine verdiği röportajdan ilgi çekici başlıklar!

4 yıl aradan sonran piyasaya çıkan yeni albümüyle ortalığı kasıp kavuran Adele, Rolling Stone dergisine kapak olurken, özel hayatıyla ilgili de samimi bir röportaj verdi.

Adele'in Rolling Stone dergisine verdiği röportajdan ilgi çekici başlıklar!

Rolling Stone dergisinin 19. Kasım. 2015 tarihli sayısında kapak olan Adele’i Theo Wenner fotoğrafladı.


Verdiği röportajda albümü dışında, Miley Cyrus ile kıyaslanması ve kiloları hakkında da konuştu.


Adele’in ‘klas’ duruşunun ve müziğinin, sürekli soyunarak gündeme gelen şarkıcılardan çok daha değerli olduğu sık sık söyleniyor. Ne var ki, bu yorumlar Adele’i pek de mutlu etmiyor.  Diğer şarkıcılarla karşı karşıya gelmek istemediğini şu sözlerle anlatıyor: “Eğer onlar vücutlarını göstermek istiyorlarsa, buna karşı durmak istemem. Çünkü bu bir yerde, bir kadını diğer bir kadına düşman etmek gibi oluyor. Ayrıca ben, başkalarından daha ahlaklıyım da diyemem. Bu yorumlar beni biraz kızdırıyor."


Adele, soyunmamasının kilolarıyla ilgili olmadığını da vurguluyor.

“Daha zayıf olsaydım soyunur muydum? Hiç sanmıyorum çünkü vücudum bana özel bir şey. Ancak bazen kilolu olmasaydım da başarılı olur muydum diye düşünmeden edemiyorum. Sanıyorum ben, insanlara kendilerini hatırlatıyorum. Herkes benim gibi kilolu demek istemiyorum ama mükemmel olmadığım için insanlara daha yakın geliyorum. Benim dışımda birçok kişi mükemmel, ulaşılmaz ve dokunulmaz bir imaj çiziyor.”


Adele'in, uzun süre verdiği aranın şöhretten uzak kalmak istemesi olarak yorumlanmasına da cevabı var!

"İnsanlar benim şöhret olmaktan nefret ettiğimi düşünüyor. Ama etmiyorum. Aslında ondan korkuyorum. Zehirli bir şey olduğunu düşünüyorum. Amy Winehouse'un kötüye gidişini izlemiş olmak korkmam için sadece bir neden. Onun o son karmaşık durumuyla bile nasıl eğleniliyordu..."


Taylor Swift'in "kankalar grubu"na da atıfta bulunuyor.

"Keşke benim grubum süpermodellerle dolu olsa. Hepimiz, içten içe... Şu an piyasadaki gruplar kadar ilgi çekici olmayabilir ama belki Rihanna benim kankalar grubumda olabilir! Bayağı havalı olurdu. Aman Tanrım. O, hayatın ta kendisi değil mi? Onu seviyorum."

Yorumlar