Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında burnuna estetik yaptırdı!

Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında? Survivor şampiyonu Adem Kılıççı burnuna estetik yaptırdı. Takipçileri Adem Kılıççı'nın yeni haline hayran kaldı!

Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında burnuna estetik yaptırdı!

Adem Kılıççı, 2017 yılında Survivor yarışmasında yer alarak ünlüler takımında yarışmıştı. Büyük finalde KKTC'de ikinci olmuştu. 10 şubat 2018 yılından itibaren ise All Star gönüllüler kadrosunda yer almıştı. Aylarca mücadele ederek 2018 survivor şampiyonu olmaya hak kazandı. 2017'yi ikincilik ile tamamlayan Adem Kılıç bu sefer şampiyonluğu kaptırmamıştı. Adem Kılıççı geçtiğimiz günlerde burnuna estetik yaptırdı. Sosyal medya hesabından yeni halinin resmini paylaşan Adem, takipçilerinden tam not aldı. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. 

2018 SURVİVOR ŞAMPİYONU OLDU 

Ünlü boksör Adem Kılıççı, TV8'in  sevilen yarışma programı Survivor'da ünlüler takımında yer almıştı. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor 2017 Ünlüler Gönüller'de Adem Kılıççı, yarışmadaki performansı ile dikkat çeken isimler arasında yer almıştı. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 64 oyunda 32 galibiyet elde etmişti. Survivor 2017'yi  ikincilik ile tamamlamıştı.10 şubat 2018 yılından itibaren ise All Star gönüllüler kadrosunda yer almıştı. Bu sefer şampiyonluğu kimseye kaptırmadı ve yarışmanın birincisi olmaya hak kazandı. 

BURNUNA ESTETİK YAPTIRDI

Adem Kılıççı geçtiğimiz günlerde burnuna estetik yaptırdı. Youtube'de burnundan atel çıkarken video paylaşan Adem, ''uzun zamandır hatırlamıyorum böyle nefes aldığımı'' şeklinde konuştu. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Adem Kılıççı, paylaşımın üzerine, ''Artık derin bir nefes alma vakti. Doktor tavsiye etmek sorumluluk ister. Ben güvendim, tercihimi yaptım ve yapmış oldugum tercihten dolayı çok mutlu oldum'' yazdı. Kılıççı'nın hayranları kısa sürede Adem'in paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR? 

1986 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Adem Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş Karapapak Türkleri'nden olduğu biliniyor. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 2008 yılında yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenildi. İngiliz boksör ile yaptığı mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı.

adem kılıççı

ADEM KILIÇÇI

ADEM KILIÇÇI

Yorumlar