Adriana Lima Metin Hara ayrıldı Beşiktaş'ın kalecisi Lima'yı yakın takibe aldı!

Adriana Lima'nın sosyal medya hesabından Metin Hara ile olan fotoğraflarını kaldırmasıyla ayrılık iddiaları güçlendi! Ayrılık sonrası Loris Karius'u takip etti!

Adriana Lima Metin Hara ayrıldı Beşiktaş'ın kalecisi Lima'yı yakın takibe aldı!

Metin Hara Adriana Lima ilişkisinde şok gelişme! Ayrılır ayrılmaz Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi olan Loris Karius'u takibe aldı! Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve yaklaşık bir yıldır ilişki yaşadığı Türk yazar Metin Hara'nın ilişkilerinin bittiği iddia edilmişti. Ancak aynı karede yer aldıkları fotoğrafların hepsini silen Adriana Lima'nın bu hareketi ayrılık haberlerini güçlendirdir. 

BEŞİKTAŞ'IN KALECİSİNİ YAKIN TAKİBE ALDI!

Türkiye'ye adımını attığı andan itibaren bir çok güzelle anılan Loris Karius şimdide Adriana Lima ile anılıyor! Metin Hara ile olan ilişkisini bitiren Adriana Lima Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius'u takip edince kafalar karıştı!

metin hara adriana lima ayrıldı loris kariusu takip ediyor

EVLİLİK TEKLİFİ EDECEK!

2. Sayfanın haberine göre Metin Hara yarın için Adriana Lima'ya büyük bir sürpriz için hazırlık yaptığı iddia edildi. Türk yazar Metin Hara, ayrılık sonrası büyük bir sürpriz için hazırlık yapıldığı bilgisine ulaşıldı. İddialara göre Metin Hara, yarın Adriana Lima’nın yanına, elinde modacı Özlem Süer’in hazırladığı gelin tacı ile gidiyor. Hara, Adriana’ya evlilik teklif edecek.

Yorumlar