Ağda acısını azaltma yöntemleri nelerdir bebek pudrası işe yarar mı?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli acılara maruz kalıyoruz ancak ağda veya epilasyon öncesi uygulayabileceğiniz yöntemlerle acıyı azaltabilirsiniz!

Ağda acısını azaltma yöntemleri nelerdir bebek pudrası işe yarar mı?

Biz kadınlar istenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli yöntemler deniyoruz. Ancak hemen hemen her yöntem biraz acılı olabiliyor. Ancak ne bu yöntemlerden vazgeçebiliyoruz ne de acıdan o yüzden bugün elmaelma.com olarak ağda ve çeşitli epilasyon yöntemlerinde acıyı azaltmak için evde yapabileceğiniz pratik yöntemleri sıraladık sizde ağda öncesinde bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

ağda acısını azaltma yöntemleri nelerdir

ASPİRİN İÇMEK ACIYI AZALTIR MI?

Asprin gibi ya da parol gibi zararsız bir ağrı kesiciyi, ağda yapmadan önce yaklaşık 30 dakika önce almak, beyindeki ağrı merkezini bir miktar bloke edeceği için ağda esnasında yaşayacağınız ağrıyı azaltabilir.

BUZ MASAJI 

Ağda yapılacak bölgeye buz sürerek bir süre masaj yapmak o bölgeyi uyuşturmak için soğutucu spreyler ile aynı işi göreceği için doğal olarak kullanılan yöntemler arasındadır. En yaygın olarak kullanılan yöntemlerden biri olarak kullanılmaktadır.

MASAJ YAPMAK İŞE YARAR MI?

Sıcak suya batırılmış bir havlu ile kompress yapmak ya da bacaklara hafif sert bir masaj yapmak ağda öncesi bacakların uyuşmasına katkı sağlayacaktır.

AĞDA ÖNCESİ BEBEK PUDRASI UYUŞTURUR MU?

Uygulama bölgesine bolca bebek pudrası sürmenin de psikolojik olarak mı bilinmez, acının azaltılmasında çok etkili olduğu söyleniyor.

AĞDA ALMA YÖNTEMİ...

Ağdayı ince bir tabaka halinde tüylerin aksi yönüne almazsanız acılı geçen bu süreci en aza indirgeyebilirsiniz. Böylelikle acının dozunu minimuma düşürebilirsiniz. Her ne kadar aksi yönünde elde ettiğiniz sonucu tek çekişte alamasanız bile bu yöntem sizi ağdaya alıştırabilir.

Yorumlar 1 yorum