Ağrılı sivilceler için doğal tedavi sivilcelerinizden tamamen kurtulun!

Ağrılı sivilceler nasıl geçer? Ağrılı sivilceler için doğal tedavi yöntemleri var mı? Toplumsal bir sorun haline gelen sivilcelerin üstesinden gelmek için...

Ağrılı sivilceler için doğal tedavi sivilcelerinizden tamamen kurtulun!

Ağrılı sivilceler nasıl geçer? Ağrılı sivilceler için doğal tedavi yöntemleri nelerdir? Ağrılı sivilcelerden kurtulmak için doğal tedavi yöntemleri var mı? Hemen hemen bir çok kişinin başından geçmiş dönemsel veya çeşitli etmenlere bağlı olarak sıklıkla şikayetçi olduğu ağrılı sivilcelerin üstesinden gelmek için ilaçlı bir çok yöntem bulunuyor. Ancak ağrılı sivilcelerden kurtulmak isterken tercih edilen ilaçların yan etkilerine maruz kalmamak için evde uygulayabileceğiniz doğal tedavi yöntemleri sayesinde sivilcelerinizin ve lekelerinizin üstesinden gelebilirsiniz. İşte ağrı sivilceleri alt etmenin doğal yöntemleri!

ÇAY AĞACI YAĞINI HİÇ DENEDİNİZ Mİ?

Sivilceye neden olan bakterileri yok etmesi nedeniyle çay ağacı yağı oldukça sık kullanılır. Yine bu yağ ağrıları dindirip şişkinlikleri de azaltmaktadır.
İltihaplı sivilceler çok ağrılı olduğundan bu acıyı dindirmek için sıcak kompresten yararlanabilirsiniz. Sıcak su ile ıslatılmış temiz bir mendili sivilceli bölgenin etrafına kompres yapın. Bu sıcaklık aynı zamanda iltihabın da daha hızlı bir şekilde kurumasını ağlayacaktır. Yine bu yöntem iltihabın dışarı çıkmasını da kolaylaştırmaktadır.

DİŞ MACUNU YÖNTEMİ 

Bu tarz sivilceler için etkili diğer bir yöntem ise diş macunu. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise diş macununun türüdür. Kesinlikle saf diş macunu kullanılmalı, beyazlatma etkili olan ya da renkli macunlar kullanılmamalıdır. Diş macunu direkt olarak sivilcenin üzerine sürülür. Kuruması beklenir ve daha sonra cilt ılık bir su ile temizlenir.

Bunların yanında limon suyu da içerdiği asit ile sivilcelerin kuruyup iltihabını atmasına yardımcı olmaktadır. Limon suyu direkt olarak sivilcenin üzerine uygulanabilir.

Yorumlar 2 yorum