Ajda Pekkan erkek arkadaşı kim kameraları görünce sinirini şoföründen çıkardı!

Süperstar Ajda Pekkan, erkek arkadaşıyla Kuruçeşme'de mekan çıkışı görüntülenince sinirini şoföründen çıkardı! Görüntü alan basın mesupları da nasibini aldı

Ajda Pekkan erkek arkadaşı kim kameraları görünce sinirini şoföründen çıkardı!

Ajda Pekkan bu aralar sık sık gece gezmelerinde objetiklere takılıyor. Geçtiğimiz günlerde bir otelde erkek arkadaşıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen görüntülenmemek için kardeşinin evine sığınan Pekkan, bu kez de bir erkek arkadaşıyla Kuruçeşme'de görüntülendi. Mekan çıkışı Ajda, görüntülendiğini anlayınca sinir küpüne döndü. Arabasının kapısını kapatmayan şoförüne "Kapatsana şu kapıyı, neyi bekliyorsun? Kapat hemen" sözleriyle tepki gösterdi. Ünlü şarkıcının birlikte yemek yediği beyefendi ise gazetecilere, "Yapmayın, şunu çekmeyin" diye tepki göstererek mekandan ayrıldı. Süperstar'ın yanındaki ismin kim olduğu merak konusu oldu! 

YAĞMURLUĞUNUN ŞAPKASIYLA YÜZÜNÜ GİZLEDİ 

Posta'nın haberine göre, restoranı ön kapıdan terk etmeyi tercih eden şarkıcı, yağmurluğunun şapkasıyla yüzünü kapatarak koşar adımlarla kendisini bekleyen aracına yöneldi.

KAPISINI KAPATMAYAN ŞOFÖRÜNE KIZDI

Apar topar aracına binen Süperstar, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakırken, aracının kapısını geç kapatan şoförüne "Kapatsana şu kapıyı, neyi bekliyorsun? Kapat hemen" sözleriyle tepki gösterdi.

"YAPMAYIN ŞUNU ÇEKMEYİN"

Ünlü şarkıcının birlikte yemek yediği beyefendi ise gazetecilere, "Yapmayın, şunu çekmeyin" diye tepki göstererek mekandan ayrıldı.

ajda pekkan görüntülenince sinrini soforunden cıkardı

 

 

Yorumlar