Ajda Pekkan Hande Yener Niran Ünsal Yıldız Tilbe'in şarkıları için birbirine girdi!

Yıldız Tilbe'nin ''Yıldızlı Şarkılar'' albümünde yer alacak olan 39 şarkıcı arasında gerginlik yaşandı! Ajda Pekkan, Hande Yener ve Niran Ünsal birbirine girdi!

Ajda Pekkan Hande Yener Niran Ünsal Yıldız Tilbe'in şarkıları için birbirine girdi!

Yılların sevilen ünlü sanatçısı Yıldız Tilbe bu sefer bir çok şarkıcıyı bir araya topluyor! Yıldız Tilbe'nin bugüne kadar piyasaya çıkardığı şarkılarını 39 şakıyı 39 şarkıcı seslendirecek! Haberler.comun haberine göre, proje yıldızlar geçidi gibi olacak ancak bu kadar ünlünün biraraya gelmesi ne yazık ki ego savaşlarının yaşanmasına neden oldu! Aynı şarkıyı bir kaç ünlünün okumak istemesi Ajda Pekkan'ı albümde olmaktan vazgeçirdi!

KIŞ GÜNEŞİ OLAY OLDU!

Yıldız Tilbe'nin sevilen şarkılarını 39 ünlünün kendi yorumu ile seslendirmesi ilk olarak şarkı seçiminde patlak verdi. Hande Yener, Ajda Pekkan ve Niran Ünsal kış güneşini söylemeyi istemesi üzerine bu polimikten ilk vazgeçen Ajda Pekkan oldu! Ancak Hande Yener ve Niran Unsal şarkıyı istemekten vazgeçmeyince iki ünlü isimde kendi yorumlarınca kış güneşini yorumlayınca albümde aynı şarkı iki ayrı yorumla kabul edildi. 

HANDE YENER VE DEMET AKALIN GERGİNLİĞİ BURDA DA YERİNİ ALDI!

Hande Yener ve Demet Akalın uzun yıllardır süren küslükleri Yıldız Tilbe'nin projesinde de kendini gösterdi! Aynı CD'de yer almak istemeyen Demet Akalın ve Hande Yener'i alfabetik sıra kurtardı! albüm iki ayrı CD şeklinde alfabetik sıraya göre olması Demet Akalın'ı ve Hande Yener'in gerginlik yaşamasını kurtarmış oldu. 

ÜNLÜ ÇOK OLUNCA ''ONUNLA BENİ NASIL YANYANA KOYARSINIZ'' POLİMİKLERİ

Ünlü isimlerin yer aldığı projede gerginlik bitmiyor. Bir diğer gerginlik biterken ardı arkası kesilmiyor! Bu seferde albüm kapar resminde ünlü isimlerin yer alması, ''Neden benim ismim küçük yazıldı, beni neden onun ismiyle yan yana koydun'' gibi sorunların oluşması albüm yapımcısını çileden çıkardı! Böylelikle albüm kapağı 11 kez yenilenmiş oldu.

Yorumlar