Ajda Pekkan Mustafa Ceceli açıklaması geldi süperstar en doğru cevabı verdi!

Ajda Pekkan'a son zamanların en tarşışılan konusu Mustafa Ceceli, Sinem Gedik olayları sorulunca süperstar en doğru cevabı verdi!

Ajda Pekkan Mustafa Ceceli açıklaması geldi süperstar en doğru cevabı verdi!

Süperstar Ajda Pekkan'a Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik olayları hakkında sorular sorulunca süperstarın verdiği yanıt ilgi çekti. Son zamanların en çok konuşulan olayı Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ve İntizar'ın evine yerleştirilen kamera ve görüntüler olay olmuştu. Çıkan görüntüler ile Ceceli oğlunu almak için eski eşi Sinem Gedik'e velayet davası açmıştı. Mustafa Ceceli'nin bu hareketi hem ünlüler dünyasından hem de takipçilerinde tepki almasına neden olmuştu.

Birçok ünlünün Sinem Gedik ve İntizar'a destek vermesiyle beraber geçtiğimiz gün konu konu hakkında Ajda Pekkan, Mustafa Ceceli ve eski eşi Sinem Gedik arasında yaşanan bu kriz hakkında ''Hayat insanları nasıl bu şekle eviriyor, anlamıyorum. Allah kimseyi şaşırtmasın. Ne yaşadıklarını bilemem ama birbirlerine bu yaşattıkları çok acımasızca…'' yorumunda bulundu. Pekkan'ın bu yorumu birçok kişi tarafından desteklenerek ''En güzel cevap'' şeklinde destek aldı.

Yorumlar