Akrep burcu aylık yorumları Ağustos 2018 gerginliklere dikkat!

Akrep burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Akrep burcu yorumlarına göre gerginliklere dikkat!

Akrep burcu aylık yorumları Ağustos 2018 gerginliklere dikkat!

Ağustos 2018 Akrep burcu yorumları ile Ağustos 2018 Akrep aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Akrep burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Akrep burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Akrepleri gergin günler bekliyor. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Akrep burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Akrep burcunu aşk hayatında etkileyecek. İşte Hande Kazanova'nın Akrep burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Hep çevrenizi iyi kullanacak hem de toplum önünde kendinizi ön plana çıkarabileceksiniz ama Ağustos ayı içerisinde gergin etkilere karşı dikkatli olmakta fayda var sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova bu ay Akrep burcunu nelerin beklediğini cevapla.tv izleyenlerine anlattı.

Aile hayatınızda enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamak özel alanlarınızda gergin birtakım yıkıcı etkilere sebep olabilir. Bu ay içerisinde ev, aile, yuva alanlarınızda sakarlıklara, kazalara risk almaya olan yatkınlığınızla beraber ilişki bozulmalarına dikkat edin. Ailenizdeki insanlarla tartışmalara girmemeye özen gösterin sorunları sıkıntıları daha yaratıcı alanlara yönelerek atlatmaya özen gösterin.

7 Ağustos itibariyle daha fazla enerjinizde gerilemeler olabilir. Özel hayatınızdaki insanı görmekte zorlanabilirsiniz. Bu döngü içerisinde popülerliğiniz ve sosyalliğiniz biraz geri planda çalışacak sevgili Akrepler. Bu dönemde ortaklaşa atacağınız adımlar ve çalışmalarınız varsa muhakkak algınızı iyice açmalısınız ve oluşacak birtakım sıkıntı ve problemlere karşı da önleminizi de almalısınız.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’ta oluşan parçalı güneş tutulması kariyer ve işle ilgili konuları hızlandırılmış bir şekilde karşınıza getirecek. Merkür’ün gerilemesiyle kaynaklı olarak daha önce tamamlanmamış işlerinizde hızlı birtakım adımlar devrede olucak. 13 Ağustos’ta Mars gerileyecek ve ev, aile, yuva alanlarınızda yaşadığınız enerji gerilemesini geride bırakacak daha fazla enerji sıkıntınızı iletişimsel ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda hissedeceksiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz. Sosyal medyayı iyi kullanıyorsanız, Radyo Televizyon alanınızda bir işiniz varsa yine bu alanlarda işinizi ortaya koymak zor olabilir ve sıkıntı ve sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

19 Ağustos’ta Merkür’ün düzelmesiyle beraber kariyer ve iş alanlarınızda yaşadığınız iletişimsel sıkıntılarınızın geride kaldığını görücek ve artık planlarınız için daha kuvvetli adımlarla ilerleyeceksiniz.

DOLUNAY 

26 Ağustos’ta oluşan dolunay aşk hayatınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenizden alacağınız olumlu etkiler aşk hayatınızı etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili konu ve olaylara daha fazla önem vermek durumunda kalabilirsiniz. Hassas birtakım konularla karşılaşabilirsiniz. İş alanlarınızda, sosyal çevrenizle olan bağlantılarınızda sorumluluklarınızı bilerek hareket ederseniz güzel sonuçlar alabilirsiniz.

27 Ağustos’ta Mars’ın düzelmesiyle beraber iletişimsel konularda ve iş hayatınızdaki sıkıntı ve problemlerin geride kalmaya başladığını göreceksiniz.

Yorumlar