Akrep burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 aşk, iş, sağlık, para

Akrep burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Fırtınalı geçen iş hayatınızda durgunlaşma dönemine giriyorsunuz!

Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor? Akrep burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumlarına göre Akrep burcunu, aşk hayatınızdaki kafa karışıklığına neden olan durumların çözüme ereceği bir hafta sizi bekliyor. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı ev ve aile hayatınızda yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Kafanızdaki planları teker teker hayata geçirmek için bugünden faydalanın. İş hayatınızda davranışlarınızın değiştiğini ve artık daha verimli olduğunuzu çevrenizdekilerde farkediyor.

Çarşamba günü yakın çevre iletişiminizde, akraba veya kardeşlerinizle bazı sorunlar ve olaylara açık birgün olabilir. Bazı sağlık bozulmaları sizi ve çevrenizi zorlayabilir. Diğer yandan özel hayatınızda güzel etkiler altında olacaksınız. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizden bir insanla bir ilişkiye başlayabilir veya yakınızdaki bir ilişkiyi farkedebilirsiniz.

Perşembe günü özel hayatınızda yaratıcılığınız ve romantikliğiniz yüksek olacak ve hayata aşkla yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda bulutların üstünde olabilir, sevdiğinize anlayışla yaklaşabilirsiniz.

Haftasonu iletişime dayalı işlerinizde sözünüz dinlenecek. Çevrenizdeki insanlara yardım edecek, onlara yol göstermekten mutluluk duyacaksınız. Yine aşk hayatınızda güzel planlar içine girebilirsiniz. Pazar günü Merkür düzeliyor. Sosyal ortamlarda ve parasal işlerinizde sıkıntı yaşadığınız konuların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.''

Yorumlar