Akrep burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Akrep burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor? Akrep burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Akrep burcunu, yakın çevrenizle herhangi bir olayı kafanıza takmış olabilir ve ayrıntılarla çok fazla uğraşabilirsiniz. Ancak beklenmedik bir olayın modunuzu düşürmesine izin vermeyin! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftaya yakın çevre ve iletişim konularında kafanıza taktığınız detay ve ayrıntılarla uğraşarak başlayabilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Güvensiz tavırlarınız ön planda olabilir. Beklenmedik durumların moralinizi bozmasına izin vermeyin. Bu hafta, eviniz ve ailenizle ilgili konularda enerjinizi harcayacaksınız.

Çarşamba günü uzak çevrenize dair alacağınız kararlar etkili olacak. Aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda yapılması gereken işlerinizde değişik ve farklı çözümler üretmenin yollarını bulacaksınız.

Perşembe günü aile hayatınızda da mutluluğu, şansı tadabilirsiniz. Ev hayatınızda beklenmedik ve sıradışı birgün sizi bekliyor. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak, aile büyüklerinizle bir arada olmak önem kazanabilir.

Cuma günü oluşacak Parçalı Güneş tutulması, aile hayatınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Sevgidolu etkileşimlerle aile hayatınızda, yuvanızda dengeyi sağlayabilir, bu tarihten sonra evlenmeyi ve yuva kurmayı düşünüyorsanız işlerin rahat ilerlediğini görebilirsiniz. Değişimlere gösterdiğiniz olumlu tepkileriniz sayesinde önemli bir ev işiniz de hallolabilir.

Cumartesi günü para harcamalarınızı yaparken biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. İhtiyacınızın dışında harcamalar yapabileceğiniz gibi, lükse olan düşkünlüğünüzde artabilir. Parasal konularda yanılma tkisine karşı dikkatli olun.

Pazar günü ve sonrasında aşk hayatınız, kreatif işleriniz, çocuğunuz veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Bu alanlarda iletişiminiz karşı tarafı düşünerek gerçekleşecek. Fedakar ve anlayışlı yapınızla aşkta aradığınızı bulabilir ve kendinizi kreatif ve sanatsal işlerinizde gösterebilirsiniz.''

Yorumlar