Akrep burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Akrep burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor? Akrep burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Akrep burcunu, özel ve aşk dolu bir hafta sizi bekliyor! Sanata dayalı işleriniz ve hobilerinizi göz önünde bulunduracağınız bir hafta geliyor. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, farklı ortamlar ve insanlarla değişik planların içerisinde olacaksınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. İsteksiz ve sabırsız tutumlar akşam saatlerinde yoğun olabilir. Yine de bu hafta aile büyüklerinizle yapacağınız bazı konuşmalar geleceğinizle ilgili endişelerinizi yok edebilir.

Bu hafta aşk dolu, keyif dolu, anlayış dolu etkiler altında olacaksınız sevgili Akrepler. Hayatınızın amacı ve anlamı aşksa kendinizi bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Pazar günleri bu anlamda şans rüzgarlarının sizin için estiğini göreceksiniz. Sanata dayalı işlerinizde, hobilerinizde, eğitim hayatınızda, riskli işlerinizde karşınıza çok güzel fırsatlar gelebilir. Hayat sizi destekleyecek.

Cuma günü sabaha karşı oluşan dolunayda, sosyal çevrenizdeki hareketliliğin hayatınıza yandığını göreceksiniz. Etkinlikler ve davetlerde insanlar güzelliğinizin, enerjinizin sırrını sorarlarsa nedeninin, aşk, keyif, güzel işler veya bebek olacağı çok aşikar. Diğer yandan bu Dolunayda arkadaş ilişkilerinizde bazı kararlar ve sonuçlar almaya yatkın olabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde hassaslıklar oluşabilir. Maddi konularda para harcamalarınız üzerinizde gerginlik yaratabilir, bu etkiye Perşembe günü dikkat edin.''

Yorumlar