Akrep burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Akrep burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor? Akrep burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Akrep burcunu, iş hayatınızdaki problemlerle ilgilenmeyi bırakacağınız beslenme ve spor hayatınıza ağırlık vereceğiniz bir hafta olacak. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''İş ortamlarınızda zaten bir süreden beri fazlasıyla mücadele ediyorsunuz ve artık bu sorunlarla daha fazla ilgilenmek istemeyeceksiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Hayalperest taraflarınız özel yaşantınızda gün içinde etkili olacak. Özel hayatınız bu aralar en büyük kaleniz gibi görünüyor.

Salı gününden sonra iş hayatınızda yapılacak görüşmeler, adımlar önem kazanıyor. Günlük işlerinizi kolay organize edebilir, toplantılarınız ve görüşmeleriniz için kendinize vakit yaratabilirsiniz. Birgün sonra Venüs’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber çalışmaktan ve birşeyler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Eleman alımı, yanınızda çalıştırdığınız insanlarla beraber yapacağınız işler önemli olacak. Diğer yandan günlük hayatınızda beslenmenizde aceleci, hızlı tavırlarınız sağlığınızı zorlayabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem.

Cuma günü Jüpiter geriliyor. Kişisel hayatınız için bu sene size fırsat sunan Jüpiter gerilemesi, hızlı attığınız adımlarınızın ne kadar destekli ve doğru olduğunu yaşayacağınız olaylarla size gösterebilir. Birkaç ay boyunca şanslarınızda bazı azalmalar olurken bu sizi üzmesin, Jüpiter düzeldiğinde doğru yolda olduğunuzu biliyor, görüyor ve deneyimliyor olacaksınız. Pazar günü dikkatli olun. Sportif faaliyetlerinizde, yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili durumlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.''

Yorumlar