Akrep burcu haftalık yorumu Hande Kazanova 5-11 Kasım 2018

Akrep burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. 5-11 Kasım haftası Akrep haftalık burç yorumuna göre eski konular gündemde.

Akrep haftalık burç yorumu 5-11 Kasım haftası için elmaelma.com'da. Akrep haftalık burç yorumlarını elmaelma.com okurları için anlatan Hande Kazanova, bu haftaki Yeni Ay'ın Akrep burcunu nasıl etkileyeceğinin detaylarını da verdi. Haftalık Akrep yorumunda 5-11 Kasım2018 haftasında en kritik gün Çarşamba. 7 Kasım Çarşamba günü gerçekleşek olan Yeni Ay Akrep burcu etkilerinin başında büyük değişiklikler geliyor. Ev, iş değiştirme gibi büyük sürprizler olabilir. Akrep haftalık aşk için ne diyor, Akrep haftalık para ve iş yorumunda neler var? Akrep haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 5-11 Kasım Akrep haftalık burç yorumlarının detayları... "Bir takım değerlendirmeler yapmaya, affetmeye, unutmaya ihtiyacınız var özellikle sıkıntı ve sorunlarınız ikili ilişkiler tarafından geliyorsa 1-2 gün boyunca bazı konular üzerinden geçmek önemli olacak. Çarşamba günü Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Akrep burcunda oluşan bu Yeni Ay ile beraber adım atmak istediğiniz konularda önemli kararlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Ev değiştirmek, başka bir yere geçmek, iş ile ilgili konularda bir başlatma yada fiziki görüntünüz ve sağlığınızla ilgili atacağınız adımlar bu Yeni Ay beraber devreye girecek. Jüpiter, Yay burcuna geçiyor geçtiğiniz dönemde attığınız adımların karşılığını maddi olarak göreceğiniz bir yıl içersine giriyorsunuz. Cebinize giren paranın arttığını göreceksiniz, bolluk ve bereket ile hareket edeceksiniz. Uzun zamandır alamadığınız bir alacağınız varsa yaptığınız işlerin parasal sonuçlarını görmek istiyorsanız işte bu 1 yıl maddi konularda size göz kırpıcak ve parasal konularda en şanslı burç olarak sizi karşımıza çıkartıcak sevgili Akrep’ler. Haftasonu yakın çevrenizden alacağınız güçlü desteklerle planlarınızı rahatlıkla oluşturacaksınız."

AKREP BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ (24 EKİM – 22 KASIM)

İşte sonbaharın hüznü karşımızda… Dökülen yapraklar, geri alınan saatler, kısalan gündüzler, başlayan mesailer, artan rüzgarlar, azalan güneş ışığı gitgide insanı daha yalnızlığa ve kendi içine çekilmesine sebep olur. Artık kendi kendimize kalma ve muhakeme yapma zamanıdır. İçimizdeki güce yönelme zamanı…

Evlerine çekilen insanlar gibi Akrep insanları da sırlarını iyi saklarlar. Hep bir gizemli yanları vardır ve hiçbir zaman bir Akrep’in ne düşündüğünü bilemezsiniz. Tıpkı yaşam gibi, ölümünde gerçekliğini bilir ve bunu diğer insanlardan daha doğal karşılarlar. Belki de bu görüntü ve bu anlayış onları zalim, korkunç ve karanlık bir insanmış gibi görmemize sebep olur. Oysa ki bu anlayış onların gerçek doğalarında vardır hatta o kadar yoğun ve derin yaşarlar ki, tıpkı bir detektif edasıyla fark ettirmeden etrafta olup biteni kaçırmazlar.

Karşı tarafın fotokopisini çeker gibi, zayıflıklarını ve güçlü hallerini fark ederler. En ince ayrıntıları gözlemleyen Akrep, doğası gereği derine iner, olayları deşer ve acımasızca yargılar. Tutkularını ortaya dökmekte onlar için hiçbir sakınca yoktur. Yaşam ve ölüm arasında fiziksel teması, cinselliği önemserler. Ama bu temas sadece vücut teması değil, aynı zamanda duygusal temastır. Kendini her defasında yeniden yenileyen ve güç sahibi olmak isteyen bu insanlar, kontrol mekanizmasını iyi kullanırlar.

Güneş Akrep’te,  güç isteğini, gizemli yönleri ortaya koyarken, Ay Akrep’te, intikamı ve unutmamayı ön plana çıkarabilir. Merkür Akrep’te, sezgisel ve inceleyici bir iletişim verir. Venüs Akrep’te, müdanası olmayan, kıskanç ve sevgide güvensiz bir yapı ortaya koyabilir. Mars Akrep’te güçlüdür ve simgesi ya hep, ya hiçtir. JüpiterAkrep’te, karanlık ve gizli işleri sevme isteğini gösterir. Satürn Akrep’te ise, yoğunluğu ve istekleri arttırarak, hem sevgiyi, hem nefreti aynı anda yaşatabilir.

Element: Su

Nitelik: Sabit

Arketipler: Casus, operatör, dedektif, büyücü, hipnoz

Uğurlu günü: Cuma

Madeni: Plütonyum, radyum, bakır

Uygun taşı: Topaz, hematit, kaplangözü, mıknatıs

Uygun meslekler: Dedektiflik, müfettişlik, casusluk, terapist, operatör doktorluk, yarışçılık, askerlik, pilotluk, politika, görsel sanatlar, hukuk, psikoloji, mühendislik

AKREP BURCU KASIM AYI YORUMUNU VE MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar