Akrep erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Akrep erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri elmeelma.com'da. Sadık ve bağlı olması ile tanınan Akrep erkeği kıskançlık konusunda ise zorlayıcı olabilir.

Akrep erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Akrep erkeği nasıldır merak ediyorsanız Akrep erkeği olumlu ve olumsuz özelliklerini öğrenmeniz gerekir. Bakışları ve duruşu ile dikkat çeken Akrep erkeği enerji doludur. Su grubundan olan Akrep erkeğinin olumlu özelliklerinin en başında sadık ruhlu olması gelir. Gerçekçi bir bakış açısında sahip olan Akrep erkeği arkadaşlık ilişkilerinde ve özel hayatında sadakati ile tanınır. Akrep erkeği olumsuz özelliklerinin başında ise, intikam duygusunun olması gelir. Kuşkucu bir yapısı olan Akrep erkeği yaşadığı olayları kolay unutmaz ve karşı tarafında aynı duyguları hissetmesini arzu eder. İnatçı yönü ağır basan Akrep erkeği aşırı kıskanç olduğu için zorlayıcı olabilir. Uyum sağlama konusunda da sorun yaşayan Akrep erkeği kararlarından asla vazgeçmez.

AKREP İNSANI DIŞARDAN NEŞELİ İÇTEN KARAMSAR

Akrep erkeği yapmak istediği bir şeyin peşinden koşar. Öğrenme konusunda gayretli ve hevesli olan Akrep erkeği kararlı bir duruş gösterir. Elde etmek istediği şeyler için mücadele etmekten kaçınmayan Akrep burcu erkeği inatçı bir ruh taşıdığı için kararlarından vazgeçmez. Akrep erkeği eğlenceli ve enerjik bir görünüş çizerken iç dünyasında ise karamsardır. Kendisini düşünme konusunda öncü olan Akrep erkeği çevresini çok umursamaz ve davranışı nedeniyle eleştirilen Akrep erkeği güçlü bir kişiliğe sahip olduğu için bundan da olumsuz olarak etkilenmez. Karamsarlık Akrep erkeğinin içinde mutlaka olsa bile yine de gezmekten, keyif almaktan ve eğlenceli davranışlardan hoşlanır.

AKREP ERKEĞİ TAM BİR ANA KUZUSU

Akrep erkeği özgür bir ruha sahiptir. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Özgür olduğu için neşeli olan Akrep erkeği aksi bir durum olduğunda ise asabileşir. ev hayatını seven Akrep erkeği annesine aşırı düşkündür. Akrep erkeği aşk hayatı ise yine sadakat üzerine kuruludur. Çekici olması nedeniyle tercih edilen Akrep erkeği aşık olduğu zaman kısıtlayıcı ve kıskanç biridir. Kısa süreli ilişkilerden daha çok aşık olduğunda kendini gösterir. Yara almadan ilerlemek için genellikle kısa süreli ilişkileri tercih eden Akrep erkeği karşısındaki kişiden de kendi gibi olmasını bekler. 

AKREP GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 24 EKİM – 22 KASIM

Element: Su

Nitelik: Sabit

Arketipler: Casus, operatör, dedektif, büyücü, hipnoz

Uğurlu günü: Cuma

Madeni: Plütonyum, radyum, bakır

Uygun taşı: Topaz, hematit, kaplangözü, mıknatıs

Uygun meslekler: Dedektiflik, müfettişlik, casusluk, terapist, operatör doktorluk, yarışçılık, askerlik, pilotluk, politika, görsel sanatlar, hukuk, psikoloji, mühendislik

 

Yorumlar