Akrep haftalık burç yorumu Hande Kazanova 10-16 Eylül 2018

Akrep burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nan 10-16 Eylül 2018 beklentileriyle elmaelma.com'da. Haftalık Akrep yorumu aşk falı ve diğer detaylar haberimizde.

Akrep haftalık burç yorumu Hande Kazanova 10-16 Eylül 2018

Akrep haftalık burç yorumu elmaelma.com'da. Akrep haftalık burç yorumunu Hande Kazanova anlattı. Haftalık Akrep yorumunda 10-16 Eylül 2108 haftasında en kritik gün cuma. Bu hafta cuma gününe özel işlerini denk getirmeyin. Akrep haftalık aşk falı ne diyor, Akrep haftalık para ve iş falında neler var? Akrep haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 10-16 Eylül 2018 haftalık Akrep yorumu...

"Salı ve Perşembe günlerini harekete geçmek anlamında iyi kullanmaya özen gösterin. Mars, Kova burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda yaz boyunca gerilemekteydi şimdi buraya düzelmiş bir şekilde geliyor. Eviniz, aileniz, yuvanız ve bu alanlarda 1 - 1,5 ay boyunca enerjinizi ortaya koyacaksınız. Aile büyüklerinizle anlaşmazlıklar, bazı geçmiş konu ve olayların karşınıza gelmesi ve düzeltilmeyi beklemesi gibi durumlar olabilir işte şimdi bütün bunları yapacak gücü ve enerji’yi kendinizde bulacaksınız. Cuma günü sosyal çevrenizde bazı konuşmalarınız sıkıntı yaratabilir, bazı insanların sizi yanlış yönlendirdiğini görebilirsiniz kafanız karışık olabilir. Bu yüzden önemli işleriniz varsa Cuma gününe denk getirmeyin. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla gelecek planları yapabilir, hayatınızı renklendirebilir, büyük organizasyon planlarına dahil olabilirsiniz."

AKREP GENEL ÖZELLİKLERİ

Element: Su

Nitelik: Sabit

Arketipler: Casus, operatör, dedektif, büyücü, hipnoz

Uğurlu günü: Cuma

Madeni: Plütonyum, radyum, bakır

Uygun taşı: Topaz, hematit, kaplangözü, mıknatıs

Uygun meslekler: Dedektiflik, müfettişlik, casusluk, terapist, operatör doktorluk, yarışçılık, askerlik, pilotluk, politika, görsel sanatlar, hukuk, psikoloji, mühendislik

İşte sonbaharın hüznü karşımızda… Dökülen yapraklar, geri alınan saatler, kısalan gündüzler, başlayan mesailer, artan rüzgarlar, azalan güneş ışığı gitgide insanı daha yalnızlığa ve kendi içine çekilmesine sebep olur. Artık kendi kendimize kalma ve muhakeme yapma zamanıdır. İçimizdeki güce yönelme zamanı…

Evlerine çekilen insanlar gibi Akrep insanları da sırlarını iyi saklarlar. Hep bir gizemli yanları vardır ve hiçbir zaman bir Akrep’in ne düşündüğünü bilemezsiniz. Tıpkı yaşam gibi, ölümünde gerçekliğini bilir ve bunu diğer insanlardan daha doğal karşılarlar. Belki de bu görüntü ve bu anlayış onları zalim, korkunç ve karanlık bir insanmış gibi görmemize sebep olur. Oysa ki bu anlayış onların gerçek doğalarında vardır hatta o kadar yoğun ve derin yaşarlar ki, tıpkı bir detektif edasıyla fark ettirmeden etrafta olup biteni kaçırmazlar.

Karşı tarafın fotokopisini çeker gibi, zayıflıklarını ve güçlü hallerini fark ederler. En ince ayrıntıları gözlemleyen Akrep, doğası gereği derine iner, olayları deşer ve acımasızca yargılar. Tutkularını ortaya dökmekte onlar için hiçbir sakınca yoktur. Yaşam ve ölüm arasında fiziksel teması, cinselliği önemserler. Ama bu temas sadece vücut teması değil, aynı zamanda duygusal temastır. Kendini her defasında yeniden yenileyen ve güç sahibi olmak isteyen bu insanlar, kontrol mekanizmasını iyi kullanırlar.

Güneş Akrep’te,  güç isteğini, gizemli yönleri ortaya koyarken, Ay Akrep’te, intikamı ve unutmamayı ön plana çıkarabilir. Merkür Akrep’te, sezgisel ve inceleyici bir iletişim verir. Venüs Akrep’te, müdanası olmayan, kıskanç ve sevgide güvensiz bir yapı ortaya koyabilir. Mars Akrep’te güçlüdür ve simgesi ya hep, ya hiçtir. JüpiterAkrep’te, karanlık ve gizli işleri sevme isteğini gösterir. Satürn Akrep’te ise, yoğunluğu ve istekleri arttırarak, hem sevgiyi, hem nefreti aynı anda yaşatabilir.

DETAYLI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar