Akrep Haziran 2018 burç yorumu parayla işi olanlar dolandırıcılara dikkat!

Akrep Haziran 2018 burç yorumları elmaelma.com'da. Akrep burcu Haziran yorumlarına göre ay başında Akrepler özellikle parasal konularda kandırılmaya müsayitler.

Akrep burcu Haziran 2018 yorumlarını sizler için derledik. Astrolog Hande Kazanova'nın Haziran ayı Akrep burcu yorumlarına göre bu ay Akreplerin ayağına uzun süredir bekledikleri fırsatlar geliyor. Akrepler bu ayın başında özellikle paraya dayalı riskli işleriniz varsa aman dikkat! 13 Haziran'dan sonra Akrepler kariyer alanlarında üslerinden destek görmeye başlayacak. Fırsatları iyi değerlendirin. Haziran ayındaki Mars gerilemesi Akrep burçlarının ev hayatlarını etkileyecek. Aynı şekilde Dolunay'da yakın çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirecek. İşte Hande Kazanova'nın Akrep Haziran 2018 yorumlarının detayları...

"Diğer yandan haziran ayı seyahat etmekten mutluluk duyduğunuz yada diğer insanlarla bir araya gelmeyi daha fazla sevdiğiniz bir dönem olacak Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. 

6 ve 7 Haziran'a dikkat etmenizde fayda var. Önemli bir takım riskli işleriniz varsa, yatırımlarınız varsa, borsada yatırım yapıyorsanız ya da bir yere para yatıracaksınız bugünlerde yanılma ve kandırılma ihtimaline karşı dikkatli olunuz. 12 Haziran'dan sonra seyahatlerinizin artacağı bir dönem başlıyor. Hem eğitim hayatınızın üzerine abanabilir, daha fazla düşebilirsiniz.

Eğer öğrenci değilseniz eğitim hayatı ile ilgili bir durumunuz yoksa daha fazla seyahatlerinizin arttığını görebilirsiniz. Yine uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız haberler eşinizin ailesi ve kardeşleri ile olan bağlantılarınızın kuvvetleneceği bir döngü içerisine giriyorsunuz. 13 Haziran'da oluşacak yeni ayla beraber parasal konularda almak istediğiniz önemli kararlar varsa bu kararlarınızı başlatabilirsiniz sevgili akrepler. 13 Haziran'dan sonra kariyerinizde önemli bağlantılarınızın devreye girdiğini göreceksiniz. Bir yandan parasal konularda karar alırken diğer yandan iş yaptığınız insanların, patronların, beraber çalıştığınız kişilerin hayatınızı ve yapacaklarınızı desteklediğini de fark edeceksiniz.

MARS GERİLEMESİ AKREP BURÇLARINI NASIL ETKİLEYECEK?

21 Haziran'dan sonra gelecek planlarınızı arttıracağınız bir döngü devreye giriyor. 26 Haziran çok önemli çünkü iki ay boyunca Mars gerilemeye başlayacak, siz Mars gerilemesini ev, aile ve yuva alanlarında yaşayacaksınız. Yani bu alanda önemli girişimleriniz varsa bu süreçte sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir sevgili akrepler. Ev alım, satım yada kentsel dönüşüm evinizi teslim edeceksiniz önemli bir şeye adım atacaksınız inşaata başlayacaksınız, işte bu noktada  sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Bu yüzden haziranın ilk üç haftasını bu süreç için kullanmaya özen gösterin. Yine erkek aile büyüklerinizin hayatında ki olaylarda bu dönem içerisinde karşınıza gelebilir.

MERKÜR 29 HAZİRAN'DA AKREP BURCUNA GEÇİYOR

28 Haziran da oluşacak dolunay yakın çevre ilişkilerinizi tetikleyecek ve daha fazla kısa vadeli sonuçlara yönelik konularla uğraşacaksınız. Yani etrafınızda biten konu ve olaylar 28 Haziran da oluşan dolunayla beraber hayatınızın merkezine yerleşecektir. Ve tabi ki 29 Haziran'da Merkür'ün aslan burcuna geçmesi ile beraber kariyer ve iş hayatınızda daha iyi bir noktaya doğru ilerleyeceksiniz sevgili akrepler.

Yorumlar