Aldatılan kadınların yaptığı hatalar nelerdir?

Sizce aldatılan bir kadın ne yapmalı, nasıl bir tepki vermelidir? Genellikle kafa karıştıran ve kadını çıkmaza sokan bu konu hakkında yapılan hataları derledik.

Aldatılan kadınların yaptığı hatalar nelerdir?

Kadınlar erkeklere oranla hayata daha duygusal baktığı için partneri tarafından ilk defa sadakatsizliğe uğradıkları zaman yaşanılan durumun şok etkisiyle bir takım hatalar yapabilmektedirler. İşte aldatılan kadınların ilk olarak yaptıkları hatalar hakkındaki gözlemlerimiz...

1) Kadınların güçlü hisleri...

Kadınlar partnerleri tarafından aldatıldıklarını hissettiklerinde yaptıkları en büyük hata dedektif kılığına bürünmeleridir. Sürekli olarak eşlerini sorgulama durumları ve bu işin peşine düşerler ve ilişkide ciddi sorunlar yaratmaya neden olarak kanıt aramaya başlarlar. Aslında burada düşünülmesi gereken ilk şey eğerki ilişkinizde aldatıldığınıza dair hisler besliyorsanız veya ilişkinizde aldatıldığınıza dair paranoyaklaşma derecesine geldiyseniz zaten ilişkinizde artık bir şeyleri değiştirmenin ve netleştirmenin zamanının geldiği apaçık ortada! 

aldatılan kadınların yaptıkları hatalar

2) Suçu 2. kadına atmak...

Aldatmak asla tek taraflı değildir! Eşiniz sizi aldattıysa, sorunu mülayim eşinizi baştan çıkaran seksi kadın baş rolündeki 2. kadında arayamazsınız. Aldatmak asla tek taraflı değildir. Size özel şeyler yaşatan, size sözler veren ve sizin güveninizi kazanan kişi o kadın olmasaydı unutmayınki başkasıyla aldatacaktı! Bu iğrenç durumun başrolündeki esas kişi eşinizdir kendinizi kandırmayın!

3) Çok seviyorum onsuz yapamam klişeleri

Eşiniz sizi aldattıysa onu hayatınızda tutmaya devam etmeyin! Onu sizden mahrum edip cezalandırmalısınız! Eşiniz sizi aldattıysa bu durumda kendinizde suçu aramayın. Eşiniz sizi aldattıysa bu durum asla sizinle alakalı bir durum değilsiz sizi aldatması için siz bir şey yapmadınız. Asla unutmayın sadakatsiz insanlar aldatır! Sizi aldatan kişiyi hayatınızda barındırmaya devam ederseniz bu durumu kabullendiğiniz anlamına gelmektedir. 

aldatılan kadın

 

Yorumlar