Aleyna'nın son hali sosyal medyada olay oldu!

Geçtiğimiz günlerde pijamalı halleriyle İtalya'yı birbirine katan Aleyna Tilki, Fransız sinema oyuncusu Brigitte Bardot'a benzetildi.

Aleyna'nın son hali sosyal medyada olay oldu!

Küçük yaşta şarkılarıyla ve verdiği pozlarla magazin gündemini sallayan isimlerden biri de Aleyna Tilki. Bu kez de Milano'da fotoğrafçı Aytekin Yalçın'a özel pozlar verdi. Aleyna makyajı, saçı ve tarzıyla 60'ların dünyaca ünlü Fransız yıldızı Brigitte Bardot'nun (84) gençliğine benzetildi. Genç şarkıcının fotoğrafına kısa süre içerisinde yorum yağdı. Sokaklarda pijamayla gezmesini eleştirenlere ''Ama benim bazen ne giydiğimi düşünmeden de pijamayla sokağa çıkabilme rahatlığım ayıp! Öyleyse ben her an ayıp olmaya hazırım bu konuda… Gün gelir gerçek aşkı gözlerinde gördüğüm dilenciler gibi giyinirim. Hepsi benim içimde mevcut. İçimde yapayalnız kalmış küçük dilenci kız da, o sahnelerde ışıldayan da benim'' şeklinde cevap verdi. 

FRANSIZ YILDIZA BENZETİLDİ 

Aleyna Tilki, İtalya, Milano'da fotoğrafçı Aytekin Yalçın'a özel pozlar verdi. Aleyna makyajı, saçı ve tarzıyla 60'ların dünyaca ünlü Fransız yıldızı Brigitte Bardot'nun (84) gençliğine benzetildi.

FOTOĞRAFINA YORUM VE BEĞENİ YAĞDI 

Manken, sinema oyuncusu ve hayvan hakları savunucusu Brigitte Bardot'un gençliğine benzetilen Aleyna Tilki'nin fotoğraflarına yorum yağdı. Genç sanatçı, İtalya sokaklarında pijamayla gezdiği için gelen eleştirilere de şöyle cevap verdi:

"Siz yataktan kalkmış en doğal halinizi inkar edip, olmadığınız ama içerisinde –mış gibi yaptığınız kişiliğinizi caddelerde sergilerken ayıp değil!

''HER AN AYIP OLMAYA HAZIRIM BU KONUDA''

Ama benim bazen ne giydiğimi düşünmeden de pijamayla sokağa çıkabilme rahatlığım ayıp! Öyleyse ben her an ayıp olmaya hazırım bu konuda… Gün gelir gerçek aşkı gözlerinde gördüğüm dilenciler gibi giyinirim. Hepsi benim içimde mevcut. İçimde yapayalnız kalmış küçük dilenci kız da, o sahnelerde ışıldayan da benim.

''ŞOVU İŞİ OLANLARA BIRAKIN''

Eleştirerek prim, şov yapmayın. Şovu işi şov olanlara bırakın"

aleyna tilki

Yorumlar 1 yorum