Altınbaş halk günlerinin açılışına cemiyetin ünlü isimleri katıldı

Altınbaş, İstanbul’da ilk kez gerçekleştirdiği halk günlerinin açılışını cemiyet ve magazin dünyasından önemli isimlerin katıldığı davet ile gerçekleştirdi.

Altınbaş halk günlerinin açılışına cemiyetin ünlü isimleri katıldı

Altınbaş Mücevherat’ın Nuruosmaniye mağazasında gerçekleştirilen davete katılan İmam Altınbaş, Ali Altınbaş, Sitare Kalyoncuoğlu, Ayşegül Toplusoy, Fatoş Sarıgül Altınbaş, Yelda Tiftik, Bahar Şer, Çiğdem Hitay, Beyza Uyanoğlu gibi isimler uygun fiyatlara yılbaşı öncesi mücevher alışverişi yaparak hem kendileri hem de yakınları için kolyeden küpeye çok sayıda ürün seçtiler.

Davete katılan cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin hepsi, “Altınbaş’in ilk kez gerçekleştirdiği halk günlerinde çok değerli mücevherleri kaçırılmayacak uygun fiyatlara sahip olma fırsatı bulduk. 5 Kasım Pazar gününe kadar sürecek olan Altınbaş Halk Günleri’nde her keseye uygun bir mücevher bulunacağına eminiz. Mutlaka ziyaret edilmesini tavsiye ederiz" dedi.

Altınbaş’ın Tüm Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde bulunan tüm
mağazalarında gerçekleşen Halk Günleri’nde, yüzükten, bilezik, kolye ve gerdanlığa tüm ürünleri çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yorumlar