Aman Tanrım! Merkür geri gidiyor!

Elmaelmacılar dikkat! Merkür ters hareketine 21 Ekim'de başlıyor. 10 Kasıma kadar devam edecek bu süreçte alacağınız kararlara dikkat edin...

Aman Tanrım! Merkür geri gidiyor!

Önümüzde herkesi tedirgin edecek 3,5 haftalık bir dönem var. 21 Ekim- 10 Kasım tarihleri arasında, Merkür gerileme dönemine girdiğinde, bu astrolojik geçiş dönemi hepimizi etkiliyor. Merkür gerileme dönemindeyken bazen diğer gezegenlerde burçlar kuşağı olan Zodyakta geri hareket ediyor gibi gözükür. Fakat bu bir tür ilüzyondan başka birşey değildir. Bizler, bu ilüzyona, gezegenlerin gerileme hareketi adini veriyoruz.

ELMAELMAcılar dikkatli olun, Merkür gerilemesi planlarinizi alt üst edebilir! Yine de geçmiş meselelerinizi çözümlemek için bu mükemmel bir zamandır. Yılın bu zamanında sezgiler oldukça yüksektir ve bu dönemde sıradışı tesadüfler yaşayabilirsiniz. Merkür geri hareketini sürdürürken birtakım belgeler imzalamaktan ve yeni antlaşmalar yapmaktan kaçının. Hayatınızda değişiklikler yapmak istesenizde rutininizi ve sakinliğinizi koruyun. Ayrıca bu dönem küçük seyahatler için çok uygundur. Bu dönemde geleceğe dair plan ve projelerinizi gözden geçirin fakat kesin kararlar almak için bu 3,5 haftalık geri hareketin bitmesini ve Merkürün normal yörüngesinde seyretmesini bekleyin.

Yorumlar