Ameliyatsız boyun estetiği nasıl yapılır örümcek ağı yöntemi uygulanıyor!

Ameliyatsız boyun estetiği nasıl yapılır? Ameliyatsız boyun estetiği hakkında tüm merak edilenleri sizler için hazırladık! İşte yanıtı!

Ameliyatsız boyun estetiği nasıl yapılır  örümcek ağı yöntemi uygulanıyor!

Boyun güzelliği için ne yapılmalıdır? Tıpkı yüzümüz gibi zamanın izlerini en fazla taşıyan bölgelerimizden biri de boynumuzdur. Genellikle yüze verilen önem boyun için verilmemektedir. Ama bu çok yanlıştır. Çünkü boyun yüzün devamı niteliğinde düşünülmelidir. Yüzümüze ne kadar önem veriyorsak aynı önemi boynumuza da vermeliyiz. Boynundan rahatsızlık duyan kişiler buraya! Kırışık ve deforme bir boyuna sahipsiniz ama ameliyatta olmak istmiyorsunuz. Tam olarak doğru yerdesiniz. Ameliyat olmadan boynunuzu güzelleştirmenin yollarını sizler için araştırdık. Peki ameliyat olmadan boyun güzelliği nasıl sağlanır? İşte bu sorunun cevabını Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Op. Dr. Yücel Sarıaltın'dan öğrendik. İşte ameliyatsız boyun estetiği hakkında tüm merak edilenler! 

BOYUN ESTETİĞİ YÜZ ESTETİĞİNİN DEVAMI NİTELİĞİNDEDİR 

Boyun estetiği yüz estetiği ile iki kere düşünülmesi gereken bir konudur. Boyun estetiği aslında baklırsa yüz estetiğinin devam niteliği taşımaktadır. Yani boyunda meydana gelen deformasyonla eş zamanlı olarak yüz de de meydana gelmektedir. Eğer çok ileri derecede hindi boyun olarak tabir ettiğimiz sarkıklık, form kaybı ve ya aşırı derecede sarkma sorunu varsa, cerrahi bir müdahale olan boyun germe ameliyatı yapılır.

ÖRÜMCEK AĞI BOYUN ESTETİĞİNDE DE KULLANILIYOR 

Geçtiğimiz senelerin en favori ameliyatsız cilt gençleştirme tekniği olan Örümcek Ağı Estetiği’ni boyun estetiğinde de kullanılıyor. Örümcek Ağı Estetiğinde, hastanın boynundaki deformasyon derecesine uygun adette ip, ince uçlu iğnelerle bölgeye yerleştiriliyor. Aynen yüz bölgesinde olduğu gibi, boyunda da iplere reaksiyon veren cilt alt dokusu, kolajen, elastin ve fibroplast üretimini hızlandırarak, mevcut alanda gençleşme, gerginlik ve toparlanma sağlıyor. 

HASTA SOSYAL HAYATINA KISA SÜRE İÇERİSİNDE DÖNÜYOR 

Bu teknikle boyun form kazanıyor. Oluşabilecek diğer sarkma sorunlarının da bu sayede önüne geçiliyor. Üstelik hastamız işlem sonrası sosyal hayatına hemen geçiş yapabiliyor.

İSTEDİĞİNİZ BOYUNA SAHİP OLMAK HAYAL DEĞİL! 

Boyundaki mevcut estetik sorunlara yönelik olarak, farklı medikal uygulamaların da yapılabılabiliyor. Ultherapy, Hyluronik asit içerikli mezoterapi, Secret ve PRP uygulamaları boyun estetiği için son derece uygun işlemlerdir. Boyun bölgesini yüzümüzden ayrı düşünmemek gerekiyor. Nasıl ki yüzümüze gereken önemi verip onu korumaya özen gösteriyorsak aynı özeni boynumuz için de vermeliyiz. Kliniklerde uygulanan bu teknik ve uygulamalar sayesinde daha genç bir boyuna sahip olabilirsinz. 

 

 

 

Yorumlar