Amway Satinique ürünleri yeni yıl gecesi kurtarıcı oluyor!

Yılbaşı gecesi kadınların kıyafetleri kadar saçlarının da bakımlı görünmesi önemli. Amway Satinique ürünlerinin üstün performansı sayesinde harika modeller yaratırken, aynı zamanda sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz.

 Amway Satinique ürünleri yeni yıl gecesi kurtarıcı oluyor!

“Yeni yılda yeni bir ben yaratacağım” diyorsanız Amway sizi Satinique ürünleriyle buluşturuyor. Serideki ürünler ile saçınızda harikalar yaratıp hem yılbaşı gecesinin yıldızı olabilir hem de bu ışıltıyı tüm yıl taşıyabilirsiniz. Tek yapmanız gereken saçınıza uygun Satinique ürünü ile aynanın karşısına geçmek. Peki Satinique’in hangi ürünü sizin saçlarınıza göre…

Daha canlı ve parlak saçlara sahip olmak istiyorsanız Satinique Parlaklaştırıcı Spreyikurtarıcınız olabilir. Tüm saç tipleri için mükemmel sonuç veren bu ürün, argan yağı içeriği ile kurumuş saçları nemlendirerek elektriklenmeyi önlüyor. Böylece saçları ışıltılı, yumuşak ve canlı hale getiriyor.

Amway’in bir diğer ürünü Satinique Mat Dokulu Wax ise saçınıza daha kolay şekil vermenizi ve gece boyunca da saçlarınızın şık görünmesini sağlayacak. Kısa saç stillerini yeni bir tarza kavuşturan Mat Dokulu Wax, saçlarınızı kolay şekillendirmenize yardımcı olacak. Tabii bu arada Satinique’in Sonlandırıcı Saç Spreyini de unutmamak gerek. Maksimum tutuş özelliği olan ve saçlarınızı mükemel bir yumuşaklık hissi ile buluşturan bu hafif formüllü ürünü günde bir kaç defa kullanabilirsiniz. Uçuşan saçları kontrol eden ve daha parlak görünmelerini sağlayan ürün, 24 saat boyunca nemlendirme özelliği ile de dikkat çekiyor.

KUKUİ CEVİZ YAĞI İNATÇI SAÇLARI HİZAYA GETİRİYOR

Satinique’in Düzleştirici Losyonu içine karıştırılan kukui ceviz yağı ile saç gövdesine etki ederek, şekil almakta zorlanan inatçı saçları hizaya getiriyor. Ayrıca saç şekillendirme sırasında yitirilen su miktarını azaltarak, saçlara karşı termal koruma sağlıyor. Satinique Hacimlendirici Köpük de yılbaşı gecesi kurtarıcılarınız arasında... Soya proteini içeren bu ürün, ağırlaşmış ve sönmüş saçlarınıza doğal yollarla hacim ve parlaklık kazandırırken, korunmasına da yardımcı oluyor.

Fiyat bilgileri

Satinique Parlaklaştırıcı Sprey: 42,60TL

Satinique Mat Dokulu Wax: 43,12 TL

Satinique Sonlandırıcı Saç Spreyi: 21,89 TL

Satinique Düzleştirici Losyonu: 43,12 TL

Satinique Hacimlendirici Köpük: 28,60 TL

Yorumlar