Anıl Altan kaç yaşında bedelliden faydalanarak askere gitti!

Anıl Altan kimdir? Anıl Altan kaç yaşında?Ünlü oyuncu Anıl Altan bedelliden faydalanarak askere gitti!

Anıl Altan kaç yaşında bedelliden faydalanarak askere gitti!

Oyunculuklarının yanı sıra  sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da gündemden düşmeyen çift, geçtiğimiz günlerde bir mekanda tartışırken görüntülenmişlerdi.Bu tartışmanın arkasından herkes ünlü çifte nazar değdi. Ayrılacaklar mı? yorumunda bulunurken Pelin Akil'den manalı bir paylaşım geldi. Pelin Akil sosyal medyada ki hesabından eşinin askere gittiğini " benim yiğidim asker oldu" paylaşımıyla duyurdu.

ANIL ALTAN ASKERE GİTTİ

Pelin Akil'in eşi Anıl Altan askere gitti. Son günlerde aralarının bozuk olduğu düşünülen çift kendilerine karşı yapılan tüm olumsuz yorumları bu fotoğrafla cevapladı. Pelin Akil eşinin askere gittiğini yaptığı paylaşımla sosyal medyadan duyurdu.anıl altanBEDELLİ ASKERLİKTEN FAYDALANDI

Bedelli askerliğe başvuran Anıl Altan, askerliğin ilk celbinde teslim oldu.Anıl Altan askerlik öncesi sosyal medya hesabından takipçilerinin, uzun ve kısa saçları ile çekildiği fotoğrafı arasında tercih yapmasını istemişti. Takipçilerinin büyük çoğunluğu kısa saçı tercih etmişti. Askerlikten önce evde saçlarını ve sakalını kesen oyuncu takipçilerinden tam not almıştı.

pelin akil"AYRILIK YOK"

Pelin Akil, geçtiğimiz gün sokak ortasında kavga ettikleri yönündeki haberlerden sonra eşini askere uğurlarken çekilen fotoğrafı "Ayrılık yok, benim yiğidim asker oldu" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

 

 

 

Yorumlar