Anneler Günü kampanyaları 2018 marka marka tüm indirimler listesi

Anneler Günü kampanyaları 2018 marka marka detaylı listesi elmaelma.com'da. İşte altından küçük ev aletlerine modadan güzelliği 2018 Anneler Günü kampanyaları..

Anneler Günü kampanyaları 2018 marka marka tüm indirimler listesi

Anneler Günü'ne sayılı günler kaldı. Haliyle markalar arasında da 2018 Anneler Günü kampanya yarışı kızıştı. Türkiye'nin önde gelen moda, güzellik, teknoloji, aksesuar, optik markaları Anneler Günü 2018 için indirim kampanyaları başlattı. Biz de elmaelma.com olarak Anneler Günü'nde annesine güzel bir hediye seçmek isteyen siz okurlarımız için Anneler Günü kampanyalarının marka marka detaylarını topladık. İşte Anneler Günü 2018 kampanyaları...

TEKNOSA'DA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL AVANTAJLI FİYATLAR

Teknosa, Anneler Günü’ne ve bahara özel, 4-13 Mayıs tarihleri arasında geçerli kaçırılmayacak indirim kampanyalarına imza atıyor. Teknosa’nın tüm mağazalarında ve teknosa.com’da geçerli olan Anneler Günü kampanyası ile elektrikli ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 35’e varan indirimler sunuluyor.

KÜÇÜK EV ALETLERİ'NDE ANNELER GÜNÜ KAMPANYALARI

Saç düzleştiricilerden kahve ve çay makinelerine birçok küçük ev aletinin yanı sıra notebook, akıllı telefon, tablet ve aksesuarlarda da onlarca üründe 13 Mayıs’a kadar indirim kampanyası var. Yine aynı dönemde Teknosa’nın başlattığı bahara özel “Harcadıkça Kazan” kampanyası kapsamında da belli bir tutarın üzerinde alışveriş yapanlar, küçük ev aletleri, akıllı telefon ve monitör gibi birçok farklı ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olma fırsatı yakalıyor.

ATASUN OPTİK'TEN ANNELER GÜNÜ KAMPANYALARI

Atasun Optik, gittiği her yere tarzıyla ilham veren bütün anneleri bu yaz birbirinden şık güneş gözlükleriyle buluşturuyor. Anneler Günü dönemine özel dünyanın seçkin güneş gözlüğü markalarında yüzde 50’ye varan indirimlere ek olarak %10 indirim fırsatı Atasun Optik’te sizleri bekliyor. 4-13 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanya, fırsat reyonu dışındaki tüm güneş gözlüklerinde geçerli olacak.

BENETTON'IN CANLI RENKLERİ ANNELER GÜNÜ KOLEKSİYONUNDA

Canlı, farklı ve renkli desenleri seven kadınların vazgeçilmezlerinden olan United Colors of Benetton size, annenizi mutlu etmenin en renkli yolunu sunuyor. Yeni koleksiyonda yer alan batik kumaşlı elbiseler sıcak yaz aylarının kurtarıcısı olurken, sıfır yaka sweatshirt’ler rahatlıktan ödün vermeyen annelerin favorisi olacak nitelikte.

ANNELER GÜNÜ AKSESUARLARI

Kıyafetlerin en büyük tamamlayıcısı çanta ve aksesuarların renkli dünyası da Benetton’da yeni sahiplerini bekliyor. Boyu ayarlanabilir sırt çantaları, clutch, püsküllü poşet çanta seçeneklerinin dışında şal, kemer gibi aksesuarlarda Benetton koleksiyonun vazgeçilmez parçaları arasında. AnnelerGünü’ne tüm üstlerde, ceket, mont, t-shirt ve bluzlarda %25’e varan indirim fırsatları da sizi bekliyor.

İPEKYOL ANNELER GÜNÜ ÖZEL KOLEKSİYONU VE İNDİRİMLERİ

AnnelerGünü’nde hayatımızın en değerli varlığına özel İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyon seçkisiyle ön plana çıkıyor. Karşılıksız sevgisiyle kimi zaman en yakın arkadaşımız, kimi zamansa en iyi sırdaşımız olan annelerimiz için Ipekyol İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu stil sahibi annelerimizin tarzına uygun parçalarıyla tek bir gün değil her gün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor.

Hayatın en önemli anlarına ortak olan değerli annelerin ihtiyaç ve beğenilerine uygun pek çok ürün seçeneğini bir arada sunan Ipekyol,  Anneler Günü  alışverişlerine  özel, her 600 TL’lik harcamaya 200 TL; 1000 TL harcamaya 400 TL değerinde hediye çeki armağan ediyor.

Triko elbiseler, grafik etkili ve cut-out detaylı bluzlar; grafik oyunları, blok renkler ve çizgi detayları sezonun dikkat çeken stil kodlarıyla bir araya geliyor. Basic pantolonlar ve ceketler en yalın haliyle günün her anına uyum sağlayabilirken kalem etek ve bel hattına vurgu yapan elbiselerse annelerimizin tarzıyla kusursuzsa bütünleşiyor.

KOÇTAŞ'TA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL NE VAR?

Koçtaş, 13 Mayıs Anneler Günü’ne özel annelerin hayatını kolaylaştıracak hediye seçeneklerini indirimlerle sunuyor. Koçtaş’ta; sohbetlere tat katan Arzum çay makinesi 229,90 TL yerine 159,90 TL’lik, evlere toz kondurmayan Fakir Pretty süpürge 329,90 TL yerine 249,90 TL’lik, kırk yıl hatırlı kahveler için Simbo cezve 69,99 TL yerine 49,99 TL’lik, hızlı ve pratik kullanımıyla King Grillmax granit tost makinesi 179,90 TL yerine 129,90TL’lik, mis gibi börek ve kekler için Luxell mini pembe fırın 199,90 TL yerine 159,90 TL’lik cazip fiyatlarla satışa sunuyor.

Anneler Günü’ne özel birbirinden keyifli hediye seçenekleri indirimlerle satın almak için kasada Koçtaş Kart’a kayıtlı cep telefonu numarasını iletmek yeterli.

AVON'DAN ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL PARFÜMLER

AVON, Anneler Günü’nü annelere özel hazırladığı indirimli hediye paketleriyle kutluyor. Annelerin en çok sevdiği ürünlerden yola çıkarak hazırladığı paketlerde herkese hitap eden farklı koku, vücut losyonu ve spreyleri yer alıyor. Baharı karşılayan parfümlerin öne çıktığı kampanyada annelerine hediye almak isteyenler için çok özel indirim fırsatları sunuluyor.

DİLAN ÇİÇEK ANNELER GÜNÜ İÇİN ÖNERDİ

Markanın yüzü Dilan Çiçek Deniz’in de önerisi olan AVON’un en çok satan kadın parfümü Incandessence, sürdüğünüzde enerji veren bir kokuya sahip. Çekici bir etki yaratan parfüm elmas orkide, beyaz şakayık ve firezya notalarını bir arada taşıyor.

AVON Attraction Kadın Hediye Seti’nde böğürtlen, misk, vanilya ve amber kokularıyla parfüm ve vücut losyonu, AVON Life Kadın Hediye Paketi ise nilüfer, menekşe ve süsen çiçeğiyle zengin bir armoni sunan parfüm ve vücut losyonundan oluşuyor. AVON Alpha ve AVON Little Black Dress Hediye Kadın Setleri de indirim fırsatıyla sunuluyor.

Farklı bir hediye olarak da Pur Blanca Smile parfüm, Advanced Techniques şampuan ve Hindistan cevizi yağı içeren AVON Care çok amaçlı kremden oluşan bir paket hazırlandı.

MİGROS ANNELER GÜNÜ'NÜ YÜZDE 50 İNDİRİMLE KUTLUYOR

Migros, Anneler Günü’nde de annelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Anneler Günü’ne özel yüzlerce üründe gerçekleştirilen indirim kampanyası Türkiye’nin 81 ilindeki Migros mağazalarında 2 Mayıs tarihinden itibaren başlıyor.

Migros, Anneler Günü’ne özel olarak 2-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında inanılmaz indirimler sunuyor. Türkiye’nin 81 ilindeki Migros mağazalarında 2 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak özel kampanya, yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarıyla annelerin yüzlerini güldürüyor.

MİGROS'TA KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ YARI FİYATINA

2-7 Mayıs tarihleri arasında katalog ürünleri hariç yüz, el, vücut bakım kremleri ve losyonları tüm çeşitleriyle birlikte yüzde 50 indirimli fiyatlarıyla Migros müşterilerini bekliyor. Kokusunu hiçbir şeye değiştirmediğimiz annelerimiz için parfüm ve deodorant ürünlerinin tamamı da yarı yarıya indirimli fiyatlarıyla Migros raflarında.

Migros, en çok tercih edilen makyaj ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatıyla, tüm güzel annelere kendilerini daha da güzel hissettirmeyi arzu ediyor. 2-7 Mayıs tarihleri arasında Maybelline, Max Factor, Golden Rose, L’Oreal Paris markalı makyaj ürünlerinin yanında Real Techniques, EcoTools, Lionesse, Trım, Fe, ProNail, Banat B-cure markalı makyaj aksesuarlarında da yüzde 50 indirim avantajları sunuluyor.

MİGROS ANNELER GÜNÜ KÜÇÜK EV ALETLERİ KAMPANYASI

Elektrikli küçük ev aletleri ve elektrikli kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim kampanyası ise 4 Mayıs’ta başlayıp, 14 Mayıs Anneler Günü’ne kadar devam edecek. Belirtilen tarihlerde anneler için hazırlanan indirim sürprizlerinden tüm Migros müşterileri faydalanabilecek.

PAŞABAHÇE'DE ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL NELER VAR? 

Zengin ürün çeşitliliği ile Anneler Günü’nde ne hediye alacağını bilemeyenlere birçok seçenek sunan Paşabahçe Mağazaları, “Anne” temalı cam kupa ve porselen fincan ile hediye seçimini oldukça kolaylaştırıyor. Ürünlerin üzerinde yazan “Dünyaya can getirmiş insan; yaşam kaynağı. Türkçe kökenli olan kelime, na-na çocuk sözünden türetilmiş olan ana kelimesinden evrilmiştir” cümlesi ve şık tasarımı ile “Anne” temalı ürünler annesine küçük hediyelerle büyük mutluluk yaşatmak isteyenlerin tercihi oluyor.

PENTİ'DEN ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL 3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI 

Penti, 10-13 Mayıs tarihleri arasında premier çoraplarda 3 al 2 öde kampanyası ile birlikte diğer tüm kategorilerinde geçerli anneler gününe özel #benseninleozelim diyen herkese yüzde 30 indirim sunuyor.

Premier serisi ile pürüzsüz bacaklara, ipeksi dokunuşa imzasını atan Penti, aynı zamanda şeffaf burun özelliği ile de yazlık ayakkabılarla uyumlu sağlayan, parfümlü yapısı, mat görüntüsü, yok gibi hissettiren dokusu ile yaza merhaba diyor.

Penti, uyum içerisinde olmak isteyen anneler ve kızlarını da unutmuyor. Birbirinden eğlenceli desenleri, yumuşacık kumaşları ile hem çocuk hem yetişkin koleksiyonunda yer alan tasarımlar ile annenizi ve sizi unutmuyor.

Yorumlar