Annenize en güzel hediyeler burada!

Anneler Günü yaklaşıyor. Philips, her sene olduğu gibi bu yıl da en özel hediye seçenekleriyle hayatı kolaylaştırıyor ve annenizi mutlu edecek en özel alternatifleri sunuyor...

Annenize en güzel hediyeler burada!

Diğer özel günlerden farklı olarak, “Anneler Günü” hediyesi seçmek hiç kolay değil. Daha hassas, daha özel ve daha kullanışlı alternatiflerin arandığı bu özel günde; Philips’in şık ve kullanışlı ürünleri yardımımıza koşuyor. Lezzet yaratıcısı mutfak ürünlerinden ev temizliğine, kişisel bakım ürünlerinden müzik sistemlerine kadar birçok farklı ürün grubundan göz alıcı Philips’ler, anneler günü için hazır...

Philips Airfryer’la yağsız ve sağlıklı yemekler, mutlu anneler

Philips, annenizin en lezzetli yemekleri yağ kullanmadan hazırlayabileceği Airfryer ile mutfaklarda devrim yaratıyor. Philips’in ürettiği Airfryer yağsız kızartma makinesi, patentli Rapid Air Hızlı Hava Teknolojisi sayesinde geleneksel fritözlere oranla çok daha sağlıklı ve lezzetli yemeklerin en pratik şekilde, üstelik 15 dakikada hazırlanmasını sağlıyor. Sıcaklık kontrolü sayesinde annenizin pişireceği yemekler için en uygun sıcaklığı; zaman ayarı ile en doğru süreyi seçmesini sağlayan Airfryer’da aynı anda farklı yemekleri pişirmek için hazne ayracı da bulunuyor. Entegre hava filtresi içeren Airfryer, aynı zamanda mutfakta istenmeyen yemek kokularını da önlüyor. Üstelik bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ve kablo sarıcısıyla hem temizleme hem de saklama kolaylığı sunuyor. Philips Airfryer, 499,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Philips Azur Ionic Ütü’yle annenizin zamanı size kalsın

Benzersiz iyonik derin buhar teknolojisi ile üretilen Philips Azur Ionic GC4870, annenizin zahmetli kırışıklıklar ile mücadelesine son veriyor. Artık ütü yapmak hem daha kolay hem de daha keyifli. Philips Azur Ionic, 2600W güce ve 170gr/dk’lık yüksek buhar çıkışına sahip. İyonik özelliğiyle buhar taneciklerini daha küçük parçalara ayırıyor ve kumaşa derinlemesine nüfuz etmesini sağlıyor. Azur Ionic, benzersiz sivri buhar ucu ile de cepler ve düğme araları gibi ulaşılması zor kısımlara rahatça ulaşıyor. SteamGlide Plus ütü tabanı her kumaş türünde ideal kayganlık ve güçlü buhar çıkışı sağlıyor. Kolay kullanımı ve yüksek performansı bir arada sunan Philips Azur Ionic, keten ve kot gibi zor ütülenen kumaşların bile kırışıklarını kolayca açarak,annenizin ütü için harcadığı zamanı kısaltarak hayatını kolaylaştıracak. Philips Azur Ionic GC4870 serisi ütülere 399,90 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Philips Performer ile en güçlü temizlik, daha yüksek performans

Üstün Philips teknolojisi ile üretilen Philips Performer, 2200W motor gücü ile kusursuz bir temizlik sağlıyor. Philips’in 500W ile en yüksek emiş gücüne sahip Performer elektrikli süpürgesi kire ve toza her noktada ulaşabiliyor. Philips’e ait AirSeal, kapalı devre hava akışı, ve HEPA13 filtresi ile ECARF onaylı Performer, alerji hastalarının kullanımına da uygun. Performer, 4 litre kapasiteli XXL toz torbası ile daha uzun süreli yüksek performans sunuyor. Özel tasarlanmış üçlü aktif başlığı ve 9 metre uzunluğundaki kablosu ile de üstün kullanım kolaylığı sunan Philips Performer’ın Anneler Günü’ne özel modeli Nisan ayında satışa sunuluyor. Annelere ev temizliğini kolaylaştırmak için tasarlanmış olan ve limitli sayıda üretilen Performer modeli, 5 ekstra başlıklı temizlik kiti ve bu güne özel 100 TL indirimli, 599,90 TL’lik fiyat etiketiyle satış noktalarında olacak.

Sağlıklı beslenmenin önemini bilen anneler için Philips ALU

Meyve ve sebzelerde bulunan ve vücut için faydalı olan tüm besinlerin son damlasına kadar suyunu çıkaran Philips ALU HR1861 katı meyve sıkacağı, ihtiyaç duyulan tüm vitamin ve enerjiyi bir bardakta sunuyor. Philips ALU katı meyve sıkacağının mikro gözenekli süzgeci ve 700W gücündeki motoru sayesinde, yüzde 70 oranında daha fazla meyve suyu elde etmek mümkün. Geniş besleme haznesi sayesinde tek seferde 3 elmayı bile bütün bir şekilde sıkabilirken, önceden soyma, göbeğini çıkarma, çekirdek ayıklama veya dilimleme gibi işlemlere de gerek kalmıyor. İki kademeli hız ayarına sahip çok yönlü motoru ile yumuşak meyvelerin yanı sıra sert meyveleri de işleyebilen Philips ALU, büyük posa kabı sayesinde temizlemeye gerek kalmadan tek seferde daha çok meyve sıkılmasını sağlıyor. Paslanmayan, parmak izi bırakmayan ve çizilmeyen alüminyum gövdesi ve şık tasarımıyla da dikkat çeken Philips ALU HR1861 katı meyve sıkacağına 369,90 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Gerçek bir mutfak asistanı: Philips HR1371 El Blender’ı

Philips mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştüren el blender’ı, annenizin birbirinden lezzetli yemekler hazırlayabilmesini sağlıyor. 700 Watt motor gücüne sahip Philips HR1371 el blender’ı ile hızlı ve kolay bir şekilde mutfakta harikalar yaratmak mümkün. Philips’in mutfakta zaman geçirmekten hoşlananlar için tasarladığı el blender’ı ile kesme, doğrama, buz kırma gibi pek çok işlemi zahmetsizce yapılabiliyor. Çift bıçaklı Philips El Blender’ı, yatay ve dikey kesme özelliği sayesinde, meyve ve sebzeleri istediğiniz şekilde ve büyüklükte kesmenize olanak tanıyor. 700 Watt’lık güçlü motoru, turbo düğmesi ve hız ayarıyla Philips el blender’ı annenizin mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak. Philips HR1371 el blender’ına 209,90 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Daha canlı, daha sağlıklı, daha göz alıcı saçlar

Philips’in saç doktorları ve saç stilistleri ile birlikte geliştirdiği yeni saç düzleştiricisi ProCare Keratin – HP8361, sahip olduğu yenilikçi özelliklerle, saç bakımına ve sağlığına önem veren anneler için benzersiz bir seçenek. Elektrikli saç bakım ürünleriyle ilgili tüm kaygılara aynı anda son vermeyi başaran Philips, saçın temel yapıtaşlarından “keratin”i, HP8361 saç düzleştiricinin seramik plakalarına ekleyerek bir ilke imza atıyor. ProCare Keratin HP8361’de yer alan “Keratinli Seramik Plakalar”,annenizin saçına şekil verirken aynı zamanda sağlıklı ve parlak olmasını sağlayacak. Saçtaki negatif yüklü iyonları nötr hale getirerek saçın elektriklenmesini önleyen ve parlak görünmesini sağlayan “İyonik Bakım” özelliği de HP8361’in önemli avantajlarından biri. Cihazın bir diğer önemli özelliği olan Sonic Titreşim ise saçları plaka üzerinde eşit olarak dağıtıyor. Böylelikle saçlar zarar görmeden, çok daha kısa sürede şekil alabiliyor. Bu özel ürün sayesinde anneniz, kolayca mükemmel saçlara ulaşırken, size de onun güzelliğiyle övünmek kalacak! Saç şekillendirmede yeni bir dönem başlatan Philips ProCare Keratinli Saç Düzelştiricisi, 189,90 TL’lik fiyat etiketine sahip.

Philips HP6522 SatinSoft ile anneler her zaman bakımlı ve güzel

Günümüzün yoğun temposunda kadınlar epilasyon için mümkün olduğunca hızlı bir çözüm arayışındalar. Özellikle çalışan annelerimiz için bu yoğun tempoda zamanı verimli kullanmak çok daha önemli hale geldi. Artık epilasyonda kadınlara zaman kazandıracak yeni Philips SatinSoft ile hızlı ve haftalarca pürüzsüz bir cilde ulaşmak mümkün. Yeni SatinSoft ile anneniz kolayca ipeksi bir pürüzsüzlüğe sahip olacak. Philips SatinSoft’un yeni dizayn ve teknolojisinin temelinde, en kısa tüyleri dahi alan ve cilde özen gösteren etkin epilasyon sistemi var. Sadece dakikalar içinde pürüzsüz bir cilde sahip olmak SatinSoft’la mümkün. Islak, duşta – kuru kullanım özelliği ve hipoalerjenik gümüş iyon diskleri sayesinde bakterilerin disklerde kalmasını önleyerek maksimum hijyen sağlayan SatinSoft, peeling fırçası sayesinde batık tüy oluşumunu da engelliyor. Philips SatinSoft, dakikalar içinde pürüzsüz bir cilt elde etmek ve bu sonucun haftalarca sürmesi için geliştirildi. Philips SatinSoft HP6522  epilatör 279,9 TL’lik fiyat etiketine sahip.

Yorumlar