Arda Turan'ın burnunu kırdığı Berkay alkolü fazla kaçırınca...

Futbolcu Arda Turan'la ettiği kavgada burnu kırılan şarkıcı Berkay, önceki akşam alkollü bir şekilde direksiyon başına geçerek trafiği birbirine kattı!

Arda Turan'ın burnunu kırdığı Berkay alkolü fazla kaçırınca...

Şarkıcı Berkay Şahin'in Arda Turan'la kavgası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Arda Turan'ın burnunu kırdığı Berkay, önceki akşam objektiflere takıldı. Alkollü olduğu dikkatlerden kaçmayan Berkay, eğlencenin dozunu biraz kaçırarak trafiği adeta birbirine kattı. Berkay, kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı. Kendisine soru soran muhabirleri öpmelere doyamadı. Ünlü şarkıcının bu hali herkesi korkuttu. 

KIRMIZI IŞIKTA GEÇEREK TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI 

Geçtiğimiz aylarda futbolcu Arda Turan'ın burnunu kırdığı şarkıcı Berkay Şahin, önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Alkollü olduğu iddia edilen Şahin, direksiyon başına geçerek önce ters yönden gitti sonra kırmızı ışıkta geçti.

MUHABİRLERİ ÖPMEYE DOYAMADI

Yakın zamanda önce ikinci kez baba olacağını öğrenen Berkay Şahin, önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının kameralarının görüntülediği Berkay, ayakta durmakta zorlandı. Muhabirin elinden tutmaya çalışan ve sürekli öpmeye çalışan Berkay'ın son hali herkesi korkuttu.

TRAFİĞİ ADETA BİRBİRİNE KATTI 

Eğlencenin dozunu kaçıran Berkay, aracıyla trafiği birbirine kattı. Mekandan çıktıktan sonra direksiyon başına geçen Berkay şahin, önce ters yönde gitti sonra da kırmızı ışıkta geçerek trafiği adeta birbirine kattı.

ARDA TURAN BURNUNU KIRMIŞTI

Berkay Şahin ve Arda Turan bir eğlence mekanında kavga etti. Kavgada Arda Turan tarafından burnu kırılan Berkay, günlerce hastane kaldı. Yargıya taşınan olayın ilk duruşması ise 30 Ocak'ta görülecek.

alkolu fazla kacıran berkay oyle bır sey yaptıkı

 

Yorumlar