Aşk acısı çekenler ne yapmalı arkadaş en iyi ilaç!

Aşk acısı çekenler ne yapmalıdır? Bir şekilde ayrıldınız ve onu unutamıyor musunuz? Bu tavsiyelerle aşk acınızı dindireceksiniz!

Aşk acısı çekenler ne yapmalı arkadaş en iyi ilaç!

Hepinizinde bildiği gibi hiçbir aşk sonsuza kadar sürmüyor. Bazen ne kadar çok sevsekte bitmeyen kavgalar, hayat şartları ve yaşanılan uyumsuzluklar yüzünden ayrılmak zorunda kalabiliyoruz. İsteyerek ayrıldığımız zaman, zaten bu bir problem haline dönüşmüyor ya istemeden ayrıldıysak, buna mecbur kaldıysak. İşte ozaman yaşadığımız acının haddi hesabı yok. Siz de aşk acısı çekiyor ve bunu bir türlü atlatamıyorsanız doğru yerdesiniz. Peki aşk acısı çekenler ne yapmalıdır? İşte aşk acısı çekenlere tavsiyeler! 

ARKADAŞ EN İYİ İLAÇ! 

Bu noktada en önem taşıyan şey sıkı bir arkadaştır. Yanımızda olacak, her şeyimizi düşünmeden ve çekinmeden anlatabilecek arkadaşlarımız. Bu nedenle aşk acısı çekerken arkadaşlarınızla zaman geçirmeye, onların tavsiyelerine kulak vermeye öze gösterin. Sizinle bir şey yapmak istediklerinde onları geri çevirmeyin. Aksine bol bol vakit geçirin. İnanın gerçek dostlar bu zamanlarda size en çok destek olanlardır. 

YARANIZA TUZ BASIN! 

 Aşk acısı yaşıyorsanız, yaşadığınız şehirde bile nefes almak zor gelir bazen insana. Nereye gitseniz mutlaka eski sevgilinizle bir anınız vardır. . Bir anda kimse kimseyi unutamaz, anılarını da silemez. Fakat bir sürede olsa yaşam tarzınızda bir değişiklik yapın. Eğer onunla gittiğiniz yerlerde bulunmak zorunda kalıyorsanız, kendinizi bulunduğunuz atmosfere kaptırın. Kafanızı dağıtmaya çalışın. Ama orada bulunmak zorunda değilsenizde sırf anılarınızı yad etmek için kendinize acı çektirmeyin.

YAZI YAZMAYA BAŞLAYIN! 

Yazı yazmanın önemine inanın. Duygularınızı kağıda dökmek inanın size çok iyi gelecektir. Sanki o okuyacakmış gibi onsuzluğu anlatın. Öfkenizi, nefretinizi, endişelerinizi kısacası içinizde ne varsa dökün kağıtlara. Bu belki ilk duyduğunuzda saçma gelebilir ama bu sizi inanılmaz derecede motive edicektir. Yaşadıklarınızı yazın. Onu anlatın. Onu gerçekten sevip sevmediğiniz böylece anlaşılabilir. Onun hakkında yazarak onun olumsuz yanlarını da bulabilirsiniz.

 ONA AİT HER ŞEYİ HAYATINIZDAN ÇIKARIN! 

Burada atacağınız ilk adım telefon numarısını silmektir.Ona ulaşabileceğinizi bilmek sürekli tekrar bir şansınız olduğunu düşünmenizi sağlar. Bu da zaten zorlanarak ayrıldığınız adamı unutmanızı iyice zorlaştırır. Etrafınızda ona ait hiçbir şey bırakmayın. Anılarla yaşamak var olan durumu daha içinden çıkılmaz bir hale getirecektir. Ona dair her şeyi atın. Kalp kırıklığınızdan kurtulmak için buna ihtiyacınız var.  

 HOBİLER EDİNİN!

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mutlaka bir hobi edinmelisiniz. Örneğin; spor,resim yapabilirsiniz. Ya da herhangi bir kursa gidip kendinizi geliştirebilirsiniz. Hayatınızın boşalan yerini dolduracak bir aktiviteyle mutlaka uğraşın. Böylece hem girdiğiniz ortamlarda yeni insanlarla tanışmış olacaksınız hem de boş boş oturup onu düşünme zamanlarına kısıtlama getirmiş olacaksınız.

ZAMAN HER ŞEYİN İLACI! 

 Zamabın her şeyin ilacı olduğuna mutlaka inanmalısınız. Bi srüre sonra yeniden aşık olacak yeniden kalbinizde kelebeklerin uçacağına inanmalısınız.Bu şimdi size çok zor hatta imkansız gelse de zaman içerisinde onun adını duyduğunuzda artık gözünüz dolmayacak eski anılarınızı gülümseyerek anımsayabileceksiniz. Sizi hayata bağlayan şeylere asılın. İşiniz, okulunuz, en önemlisi de aileniz ve arkadaşlarınız. 

 EĞLENMEYİ BİRAN OLSUN BIRAKMAYIN! 

Evet çok zor bir zamandan geçiyor olabilirsiniz. Muhtemelen hissettiğiniz acı da okadar büyükki. Böylesi kimsenin başına böylesi gelmemiş diyecek kadar da iddialısınız fakat bunların hiç biri kendinizi eve kapatmaya değecek bahaneler değil. Gücünüzü toparlayıp evden çıkmanın vakti gelmedi mi? Hayatınızın tadını çıkarın. Milyarlarca insanın başına hergün kimbilir neler geliyor bunu düşünün. Şuan hayatta olan aileniz,arkadaşlarınız,akrabalarınızın kıymetini bilin. Hayat size bu acınızı aratacak daha kötü bir oyun oynamadan aşamın tadına varın! 

 

Yorumlar